Συναυλία Μιχάλη & Παντελή Καλογεράκη: "Να μείνουμε μαζί", στο Θέατρο Κολωνού



Υπαίθριο Θέατρο Κολωνού
Ιωαννίνων & Καπανέως, Κολωνός
Να μείνουμε μαζί
Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα έναρξης 20:30

Η Μικρή Άρκτος προτείνει τη μουσική παράσταση με τους Μιχάλη & Παντελή Καλογεράκη με τίτλο  «Να μείνουμε μαζί» βασισμένη σε ποιήματα που μιλάνε για την ενότητα και την ανάγκη των ανθρώπων να συνυπάρχουν ενωμένοι.

Ποιήματα του Μιχάλη Γκανά, του Νίκου Μοσχοβάκου, του Φερνάντο Πεσσόα, του Πάμπλο Νερούδα και άλλων ποιητών, συνθέτουν την παράσταση που σκοπό έχει να δώσει μια ανάσα δροσιάς σε ένα φθινόπωρο που έρχεται γεμάτο προκλήσεις. 

Μελοποιημένα ποιήματα που περιλαμβάνονται στους δίσκους «Προσωπικό», «Κάτι παράξενο» που κυκλοφορούν από τη Μικρή Άρκτος αλλά και από το άλμπουμ «Ρεμπώτικα», τη νέα δισκογραφική τους εργασία που πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα.

Ειδικά για αυτήν την παράσταση που αποχαιρετούν αυτό το τόσο περίεργο καλοκαίρι και καλωσορίζουν το χειμώνα, καλεσμένοι τους είναι ο Απόστολος Κίτσος και η Νεφέλη Φασούλη με τους οποίους θα μοιραστούν τραγούδια από τη συνεργασία τους αλλά και απρόβλεπτες επιλογές! Τραγούδια για την ανάγκη του ανθρώπου να δημιουργεί, να εκφράζεται, να ερωτεύεται.

Σταθεροί συνοδοιπόροι τους ο Χάρης Σταυρακάκης στο πιάνο και στο ακορντεόν και ο Αλέξης Στενάκης στο σαξόφωνο και κλαρινέτο. 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Τίτλος:  Να μείνουμε μαζί 
Ημερομηνία Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα έναρξης 20:30
Ερμηνεύουν: Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης
Συμμετέχουν: Απόστολος Κίτσος, Νεφέλη Φασούλη
Μαζί τους οι μουσικοί:
Χάρης Σταυρακάκης | πιάνο, ακορντεόν
Αλέξης Στενάκης | κλαρινέτο, σαξόφωνο
Ημερομηνία:   Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα έναρξης:  20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια