Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά διαδικτυακά!



Από τις 19 έως τις 29 Νοεμβρίου, σε ένα εξ ολοκλήρου διαδικτυακό πρόγραμμα διάρκειας έντεκα ημερών, η 17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης προσαρμόζεται σ' αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και το βιβλιοφιλικό κοινό της μπορεί να την επισκεφτεί ψηφιακά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή του.

Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της 17ης ΔΕΒΘ θα μεταδίδεται ζωντανά:
από τη νέα, υπό κατασκευή, ιστοσελίδα και ταυτόχρονα
από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της έκθεσης.

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενούνται σε δύο κατάλληλα εξοπλισμένα στούντιο, στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ενώ το ημερήσιο πρόγραμμα μετάδοσης θα πραγματοποιείται στις ακόλουθες χρονικές ζώνες:
Καθημερινές: από τις 13:00 έως τις 21:30 (19-20/11 και 23-27/11)
Σαββατοκύριακα: από τις 10:00 έως τις 21:30 (21-22/11 και 28-29/11)
με διαδοχικές εκδηλώσεις διάρκειας μίας ώρας το ανώτερο η καθεμιά.

Χάρη στη δυναμική στήριξη του ελληνικού εκδοτικού κόσμου, αλλά και τη συμβολή των μεγάλων ξένων Ινστιτούτων της χώρας, πολλοί και καταξιωμένοι συγγραφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετέχουν στο διαδικτυακό πλέγμα δράσεων της 17ης διοργάνωσης. Φεστιβάλ, εκδηλώσεις, δράσεις, επαγγελματικές ημερίδες για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά του βιβλίου έρχονται κοντά σας ψηφιακά!
___________
Τη ΔΕΒΘ διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τους Συλλόγους Ελλήνων Εκδοτών και ανεξάρτητους εκδότες, και με την υποστήριξη και συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η δε 17η διαδικτυακή ΔΕΒΘ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια