Συνεργασία Eternal Radio - A.Vafea Jazz Projects

 


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό A.Vafea Jazz Projects.  

Στις 30/01/2021 διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο ραδιοφωνικό Jazz Festival από το Eternal Radio, ένας ραδιομαραθώνιος ζωντανών εκπομπών διάρκειας 15 ωρών στον οποίο παρουσιάστηκαν 55 καλλιτέχνες της ελληνικής, κυπριακής αλλά και διεθνούς Jazz μουσικής σκηνής. 

Με το φεστιβάλ αυτό και την εκπομπή Jazz Breeze το Eternal Radio εισήλθε δυναμικά στον κόσμο της Jazz μουσικής.

 

Λίγα λόγια για τη συνεργασία του Eternal Radio με την A.Vafea Jazz Projects. 

Το Eternal Radio θα είναι ο επίσημος υποστηρικτής της A.Vafea Jazz Projects στα φεστιβάλ Jazz που θα διοργανώνει στην Ελληνική και Κυπριακή επικράτεια αλλά και σε όλο τον κόσμο, με ζωντανές αναμεταδόσεις και ανταποκρίσεις όπου είναι εφικτό.

Μέσα από το ραδιόφωνο του Eternal Radio και ειδικότερα από την εκπομπή Jazz Breeze θα παρουσιάζονται καλλιτέχνες που εκπροσωπούνται από την A.Vafea Jazz Projects καθώς και νέες κυκλοφορίες.

A.Vafea Jazz Projects στηρίζει την εκπομπή Jazz Breeze και το Eternal Radio με προβολές στα δικά της social media.

 

Λίγα λόγια για την A.Vafea Jazz Projects 

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός A.Vafea Jazz Projects  (www.avafeajazzprojects.com) δραστηριοποιείται στον τομέα της τζαζ μουσικής, με διοργάνωση ποικίλων πολιτιστικών δράσεων. Όραμά μας να προωθήσουμε την τζαζ μουσική σε όλες της τις μορφές, σε όλο τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι να έχουμε στην ομάδα μας μερικούς από τους  σημαντικότερους Κύπριους καλλιτέχνες αλλά και αρκετούς  καταξιωμένους καλλιτέχνες από τη διεθνή μουσική σκηνή. 

Διοργανώνουμε και συμμετέχουμε σε διεθνή φεστιβάλ συμβάλλοντας στην κινητικότητα των μουσικών μας και την γνωριμία τους με άλλους καλλιτέχνες χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με άλλους  πολιτιστικούς  οργανισμούς. 

Στα πλαίσια αυτά αντιπροσωπεύουμε καλλιτέχνες, διοργανώνουμε σεμινάρια και συμμετοχικά μουσικά εργαστήρια και αναλαμβάνουμε την κυκλοφορία νέων  τζαζ δίσκων.  

Καλλιτεχνικός διευθυντής του Οργανισμού ο ντράμερ Ιωάννης Βαφέας (www.ioannisvafeas.com

  

Λίγα λόγια για το Eternal Radio

«Κάθε φορά που ακούς μουσική ταξιδεύεις, ονειρεύεσαι, θυμάσαι, νιώθεις… με μία λέξη ζεις»

Ο διαδικτυακός σταθμός Eternal Radio (www.eternal-radio.net) δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2016. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ελληνική έντεχνη και ξένη μουσική από το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο.

Μεταδίδει μουσική 24 ώρες το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, είτε μέσω των ζωντανών εκπομπών του, είτε μέσω των μουσικών επιλογών των παραγωγών του στην αυτόματη playlist του σταθμού.

Βρίσκεται στην 5η σεζόν λειτουργίας του και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων πιστών ακροατών.

Από το 2019 το Eternal Radio είναι κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Starider Productions (www.starider.gr) η οποία δραστηριοποιείται στα media, την τέχνη και την επικοινωνία αυτής.

Από τον Οκτώβριο του 2020 το Eternal Radio συνεργάζεται με τον Planet 90,6 (www.planet-radio.gr) που βρίσκεται στην Ιεράπετρα και από τον Δεκέμβριο του 2020 με το Πρώτο Ραδιόφωνο της Ρόδου (www.protoradiofono.com)

Η δυναμική

Περισσότεροι από 500.000 ακροατές κυρίως από την Ελλάδα και άλλες 120 χώρες έχουν επιλέξει το Eternal Radio σαν τη καθημερινή τους ραδιοφωνική παρέα.

Η εμπειρία

Διοργάνωση ως τώρα δύο ραδιομαραθώνιων φιλανθρωπικού σκοπού για την ενίσχυση της Κιβωτού Του Κόσμου και του Make A Wish Ελλάδας με πάνω από 50 καλεσμένους οι οποίοι μίλησαν και τραγούδησαν ζωντανά στον αέρα του Eternal Radio

Διοργάνωση του 1ου Eternal Rock Party στο HolyWood Live Stage με καλεσμένους στη σκηνή τους Rock Bottom Project, Playground The Band & PANΔΩRAS BOX

Διοργάνωση του 1ου Ραδιοφωνικού Jazz Festival με 55 καλεσμένους στον αερα του Eternal Radio.

Πλήθος ζωντανών συνεντεύξεων και unplugged live events στο studio του Eternal Radio

40 ώρες την εβδομάδα ζωντανών εκπομπών μουσικής και λόγου από τις 11:00 μέχρι τις 24:00 καθημερινά

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια