Μαρία Ιωάννου: Γοργόνα στον καθρέφτη | Νέα έκδοση

 


«Γοργόνα στον καθρέφτη» της Μαρίας Ιωάννου
Σελίδες: 210
Λιανική Τιμή: 12,50 ευρώ
Κατηγορία: Δράμα, λογοτεχνία του φανταστικού, μεταφυσική
ISBN: 978-960-607-214-7

 

Η Ελάιζα είναι μια δεκαοχτάχρονη μαθήτρια, σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Νέας Αγγλίας. Όμορφη και ενεργητική, έχει το χάρισμα να μεταμορφώνεται σε αληθινή γοργόνα μόλις πέσει στη θάλασσα.

Όμως, καθώς ετοιμάζεται για την αποφοίτηση της από το λύκειο η Ελάιζα εμπλέκεται σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Όταν καταφέρνει να επιστρέψει στην καθημερινότητα, η γοργόνα είναι πια πληγωμένη. Η ζωή της ολόκληρη έχει αλλάξει ριζικά.

Υπάρχουν δύο άντρες κοντά στην Ελάιζα. Ο ένας είναι ο Μάθιου, παλιός φίλος από το παρελθόν, και σχεδόν συνομήλικος της. Ο άλλος είναι ο Τζέηντεν, συμφοιτητής της στο πανεπιστήμιο, και αρκετά πιο νεαρός από την ίδια. Η επιλογή που θα κάνει η Ελάιζα ανάμεσά τους, δεν θα δείξει μόνο αν έχει αποδεχτεί όσα της έχουν συμβεί, αλλά θα είναι και ένα μάθημα ζωής. 

Μια γοργόνα είναι πάντα έτοιμη να διασχίσει αχαρτογράφητα νερά, άλλωστε. Ή μήπως όχι; 


Η Μαρία Ιωάννου γεννήθηκε στην Κύπρο και έχει ζήσει στην Κύπρο και στην Αγγλία. Σπούδασε νομική και κατόπιν αγγλική φιλολογία, και είναι διδάκτωρ αγγλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Έξετερ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εργαστεί τόσο ως νομικός όσο και ως εκπαιδευτικός, και έχει δημοσιεύσει ακαδημαϊκές μελέτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Γράφει μυθιστορήματα που συνδυάζουν το παραμύθι με το ρομάντζο και το φανταστικό. Παράλληλα, είναι book and lifestyle blogger, διατηρώντας τη σελίδα The Lipstick Papers στο Facebook.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια