Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το Βιβλίο της Μεγάλης Ανοχής» του Ιωάννη Λαδάκη


Οι texnesonline.gr και οι εκδόσεις Πηγή χαρίζουν σε έναν τυχερό ή μία τυχερή ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το Βιβλίο της Μεγάλης Ανοχής» του Ιωάννη Λαδάκη.

*Για τη δήλωση συμμετοχής χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο Facebook


Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή, 09 Ιουλίου, 12:00μ.μ.


Περιγραφή:

Ενας άνθρωπος εισέρχεται στον σκληρό ανταγωνιστικό στίβο της ζωής. Η αναζήτηση του εαυτού του και η µανιώδης προσπάθειά του να τον διατηρήσει αλώβητο κατά τη σύγκρουσή του µε την παράνοια και το σουρεαλιστικό κυνισµό του κοινωνικού περιβάλλοντος, απογυµνώνουν τις βιωµένες αντιφάσεις και τον οδηγούν σε υπαρξιακό εγκλωβισµό. Μέσα από αλλεπάλληλες εµπειρίες ή φαντασιώσεις, οδηγείται στην επανάσταση, η οποία προσφέρει πάντα µια λύτρωση και µια νέα αρχή, παρά τη φαινοµενική κατάρρευση που προκαλεί. Ίσως να είναι η οριακή στιγµή της κατάρρευσης που καθιστά κάθε είδους επανάσταση ποθητή για κάθε καταπιεσµένο.


Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Γιάννης Λαδάκης γεννήθηκε το 1992 στην Πτολεµαΐδα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ το καλοκαίρι του 2017, ενώ συνεχίζει την ακαδηµαϊκή του πορεία στο Εργαστήριο Ιατρικής Πληροφορικής του ΑΠΘ. Η ενασχόλησή του µε τη συγγραφή ήρθε ως φυσικό αποτέλεσµα των αναζητήσεων και προβληµατισµών που άντλησε από τη συνεχή επαφή µε σηµεία αντιφάσεων που εγείρονται στην καθηµερινότητα. Εργάζεται καθηµερινά πάνω στην τέχνη του και έχει ήδη να επιδείξει ένα αξιόλογο σύνολο ανέκδοτων κειµένων. Στόχος του είναι να αφυπνίσει και να αφυπνιστεί, εντάσσοντας τον εαυτό του στο σύνολο των ανθρώπινων µαζών που ασφυκτιούν, περιορίζοντας τη ζωή τους στον επίπλαστο κόσµο των θεαµάτων και των εντυπώσεων.

Έχει ήδη να επιδείξει δύο εκδοτικές απόπειρες: τη βραβευµένη από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών νουβέλα του Τα ίχνη της καταχνιάς (2015) και το µυθιστόρηµα Αποµόνωση (2019, Πηγή), έργα που έχουν λάβει πολύ ενθαρρυντικές κριτικές. Και τα δύο κείµενα κινούνται στα όρια µεταξύ φιλοσοφικής εξιστόρησης-αφήγησης και δυστοπίας. Το 2020 προχώρησε στην αυτοέκδοση του βιβλίου Στο περιθώριο, µια σύµπραξη φωτογραφίας και ποίησης, σε συνεργασία µε τη φωτογράφο Εβίτα Καγιά.

Τυχερή η Ειρήνη Ριτσοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια