Νικολέττα Λέκκα: Το κλειδί της Ευτυχίας


 Νικολέττα Λέκκα

Το κλειδί της Ευτυχίας

Σελίδες: 36, Τιμή: 15€, σκληρόδετο εξώφυλλο

ISBN: 978-618-84098-2-8

Εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ

 

«Το κλειδί της Ευτυχίας», το παιδικό βιβλίο της Νικολέττας Λέκκα από τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ,  θα ξεκλειδώσει το δρόμο προς τη δική σου ευτυχία, με τον πιο όμορφο τρόπο. Ξεφύλλισε τις σελίδες με τις υπέροχες εικόνες και νιώσε μια γλύκα να ζεσταίνει την καρδιά σου.

Δυο αδερφάκια μεγαλώνουν αγαπημένα και μοιράζονται τα πάντα. Όμως η μαμά που τα κοιτάει χαμογελαστή ξέρει, ότι κάτι σημαντικό δεν το μοιράστηκαν και τα δυο: Τα κλειδιά του παππού  Αριστείδη. Ένα μπρονζέ μπρελόκ που κρεμόταν πάντα από τα καλοραμμένα του παντελόνια. Μόνο το ένα παιδί πρόλαβε να αρπάξει με λαχτάρα το μπρελόκ πριν αυτό μείνει για πάντα στο κομοδίνο του πατρικού. Η μαμά θα ψάξει το πιο σπουδαίο δώρο να χαρίσει στα παιδιά της για να γεμίσει το «μπρονζέ» κενό. Η αναζήτησή της περνάει μέσα από το «Ατελιέ των Λέξεων», ένα μέρος μοναδικό και μεγαλειώδες, που θα τη φέρει μπροστά σε τελείες που γίνονται η βάση για αυτάρεσκα θαυμαστικά και λέξεις που περιμένουν να τις κάνει έννοιες ζωής. Από το Ατελιέ η μαμά θα φύγει με ένα πολύτιμο γρίφο που θα της θυμίσει  ότι όπως μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, ένα ήχος μπορεί να σου φέρει χίλιες εικόνες.

«Το κλειδί της Ευτυχίας», ήρθε για να γίνει το βιβλίο της καληνύχτας σου. Μια ιστορία που γράφτηκε για να αφηγηθεί το δικό σου παραμύθι. Αυτό που αξίζει όχι μόνο ένα χαρούμενο τέλος, αλλά ένα ευτυχισμένο «για πάντα».

Για παραγγελίες: 6985 551022, info@namougellas.com , στο e-shop των Εκδόσεων ΓΕΛΛΑΣ:

namougellas.myshopify.com και στα αγαπημένα σου βιβλιοπωλεία.

 

Βιογραφικό

Η Νικολέττα Λέκκα, γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα, είναι παντρεμένη και μαμά δύο κοριτσιών. Έχει διδακτορικό στα διεθνή οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Εργάστηκε 15 χρόνια σε επενδυτικούς οργανισμούς στο Λονδίνο και στην Αθήνα και 6 χρόνια ως συντάκτης του περιοδικού ΜΕΤΡΟ. Το 2018 ίδρυσε τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ και δημιούργησε το Να Μου Γελλάς (www.namougellas.com), μια πρωτότυπη ιδέα που δίνει πρόσβαση σε δυνατές λογοτεχνικές ιστορίες και ιδιαίτερες συναντήσεις και εμπειρίες.

Έχει εκδώσει τρία βιβλία για παιδιά («Το κλειδί της Ευτυχίας», «Ι-δανικά όνειρα», «Το ταξίδι της ζωής μας») και δύο ιστορίες για ενήλικες («Ιερές Αριθμήσεις», «Ουράνια τόξα, τότε και τώρα»).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια