Ασημίνα Στασινοπούλου: Η γοητεία της έλξης


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η γοητεία της έλξης" της συγγραφέως μας Ασημίνας Στασινοπούλου!

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ…

ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

Ο Μάνος Σαράντης είναι ένας γοητευτικός άνδρας που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Ο προγραμματισμός κυριαρχεί στη ζωή του και κάθε του κίνηση είναι προκαθορισμένη. Διευθύνει μαζί με τον πατέρα του, την «Global Sarantis Security», μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες φύλαξης και προστασίας υψηλών προσώπων και όλες οι αποστολές που αναλαμβάνει στέφονται από απόλυτη επιτυχία.

Η νέα του υπόθεση, όμως, είναι διαφορετική και εκρηκτική. Όταν κληθεί να προστατέψει την κοκκινομάλλα Άλκηστη τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο. Αυτή η συνάντηση θα ανατρέψει όλα όσα ήξερε μέχρι σήμερα.

Το μόνο που ήθελε η Άλκηστη Τριανταφύλλου ήταν να πάει στον γάμο της καλύτερής της φίλης και να απολαύσει μια κρουαζιέρα στα Κυκλαδίτικα νησιά. Μια εβδομάδα με τον δυναμικό σωματοφύλακά της πάνω σε μια θαλαμηγό, όμως, θα είναι αρκετή για να ταράξει τα νερά της και να ξεκινήσει ένα ταξίδι στη γοητεία της έλξης.

Δυστυχώς, τίποτα δεν κρατάει για πολύ και ο κίνδυνος παραμονεύει διαρκώς. Κάθε της βήμα τη φέρνει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Θα σταθεί το καθήκον πιο δυνατό από τον έρωτά τους;

Μπορεί η αγάπη τους να κρατήσει για πάντα;

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ασημίνα Στασινοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι μητέρα ενός ανήλικου αγοριού.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχει τελειώσει δημόσια σχολή ΙΕΚ ως Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και Αυτοματισμού Γραφείου.

Από μικρή της άρεσε να ταξιδεύει με την πένα της και να αποτυπώνει τις σκέψεις της στο χαρτί.

Το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο της λογοτεχνικό βιβλίο με τίτλο «Στα μονοπάτια του Έρωτα» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ανατολικός και το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ο Δράκος Πυροσβέστης» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οσελότος.

Το 2019 κυκλοφόρησε τα «Παιχνίδια Εξουσίας» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οσελότος.

Το 2020 κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Ο δράκος γιατρός» σε συνεργασία πάλι με τις εκδόσεις Οσελότος.

Το 2021 συνεργάστηκε με τον Εκδοτικό Ontimes Books που εδρεύει στην Αγγλία για τη μετάφραση στα αγγλικά και κυκλοφορία του παιδικού της βιβλίου «Ο δράκος γιατρός» στην παγκόσμια αγορά.

Είναι αρθρογράφος στη στήλη «Πένα» των Βιβλίων Ορίζοντες και στο λογοτεχνικό περιοδικό «Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών» όπου αρθρογραφεί μέχρι σήμερα.

Διατηρεί δικό της blog όπου μοιράζεται τις απόψεις της και τις προτάσεις της με το αναγνωστικό κοινό που την ακολουθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το 2019 και το 2020 συμμετείχε στο λογοτεχνικό περιοδικό της Κεφαλονιάς «Κέφαλος» με τις παιδικές ιστορίες «Στο νησί της φτου ξελευτερίας» και «Το μαγικό σεντούκι του παππού» αντίστοιχα.

Επικοινωνία:

asimina25@yahoo.gr

www.facebook.com/Stasinopoulou.Asimina.Author

https://www.instagram.com/asimina_stasinopoulou/

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

ISBN: 978-618-5525-95-8

Συγγραφέας: Ασημίνα Στασινοπούλου

Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά

Έτος Έκδοσης: 2021

Αριθμός Σελίδων: 250

Εξώφυλλο: Μαλακό

Διαστάσεις: 14×21 cm

Τιμή: 13,00 €

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Η γοητεία της έλξης" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/η-γοητεία-της-έλξης/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια