Άμοιρος Ακροβατίδης: Εδώ παπάς εκεί παπάς


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Εδώ παπάς εκεί παπάς" του συγγραφέα μας Άμοιρου Ακροβατίδη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την προηγούμενη μεγάλη υπόθεση του ντετέκτιβ της Θεσσαλονίκης Τζακ Ντέιντζερ, όταν βρίσκεται ξανά μπλεγμένος σε μία νέα αλλά εξίσου παράξενη με την πρώτη. Το Βατικανό, οι Ρώσοι, η Ιντερπόλ, Παλαιοημερολογίτες του Αγίου Όρους, Αμερικανοί πράκτορες αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι αναζητουν ένα πολύτιμο αντικείμενο. Από μια διαολιά της τύχης πιστεύουν ότι την απάντηση την έχει ο Τζακ, ο οποίος πρέπει να βρει τη λύση αλλιώς κινδυνεύει να βρεθεί στα θυμαράκια. Για ακόμη μία φορά, πρέπει να εμπιστευτεί λίγους στενούς φίλους και την ίδια την πόλη, που δύσκολα κρύβει τα μυστικά της σε κάποιον που ξέρει να ψάχνει, να ρωτάει, και να υπολογίζει.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Άμοιρος Ακροβατίδης είναι το ψευδώνυμο με το οποίο ο συγγραφέας Άγγελος Μπάκας υπογράφει τα σατιρικά βιβλία του. Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο του ήρωά του Τζακ Ντέιντζερ. Το πρώτο είναι το Που-Σου-Κού στη Σαλονίκη. Το βιβλίο του Αγαπητέ Θεέ, τι στο διάολο;!... κυκλοφορεί σε επανέκδοση, επίσης από τις Εκδόσεις Ελκυστής και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Στο οπισθόφυλλο (αυτί) θα βρείτε τα βιβλία που υπογράφει ως Άγγελος Μπάκας.

Ο Άγγελος Μπάκας έχει γράψει τα βιβλία Μυστικοί Παράμυθοι (εξαντλημένο), Ο Σιωπηλός ΜπουΟ Χορός του ΣίβαNow and Zen - Διδάγματα ενός Απρόθυμου Δασκάλου (και στα Αγγλικά), Το Όπλο του ΝεφεληγερέτηΈρωτες της Ζωής και του Θανάτου, καθώς και το εικονογραφημένο Βίβλος Βιβλιοφίλων (με τις λεζάντες και στα Αγγλικά).


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 242

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-000-4

Τιμή: 13,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Εδώ παπάς εκεί παπάς" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/εδώ-παπάς-εκεί-παπάς/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια