Κατερίνα Παπαποστόλου: Το δώρο της Διώνης


«Το Δώρο της Διώνης: Δες τη ζωή μέσα από τα όνειρα ενός αδέσποτου σκύλου» είναι ένα βιβλίο πρωτότυπων εκπαιδευτικών φιλοζωικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους! Ένα τετράδιο ασκήσεων-οδηγός φιλοζωίας αλλά και ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό εργαλείο για εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής, με δραστηριότητες βασισμένες σε εκπαιδευτικά προγράμματα εγκεκριμένα από το ΥΠΑΙΘ, που ανήκουν και εκπονούνται σε όλα τα σχολεία της χώρας από τις Ζω.Ε.Σ.

Το τετράδιο αυτό εκδόθηκε για να γνωρίσουν οι κηδεμόνες και μη τους σκύλους μέσα από ώρες παιχνιδιού και χαράς ως ένας οδηγός υπεύθυνης κηδεμονίας, ένα βιβλίο χαράς, φαντασίας και δημιουργίας! Με αρωγούς το παιχνίδι, την πολυθεματικότητα, τη διαθεματικότητα, τη διαδραστικότητα αποτελεί ένα πολύπλευρο εκπαιδευτικό εργαλείο διασκέδασης, γνώσης και δημιουργίας, έναν οδηγό αγάπης και σεβασμού για τα ζώα. Μέσα από διασκεδαστικές και επιμορφωτικές ασκήσεις, μαθητές νηπιαγωγείου και Δημοτικού διαβάζουν ιστορίες, ζωγραφίζουν, ακούνε τραγούδια, παίζουν παιχνίδια και μαθαίνουν να αγαπούν και να συμπεριφέρονται με σεβασμό στους παρατημένους σκύλους αλλά και να γίνονται υπεύθυνοι κηδεμόνες για τους δικούς τους!


Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία που στηρίζουν το έργο μας εδώ: https://www.zwes.gr/ta-biblia-pou-stirizoun-to-ergo-mas/


Η Παπαποστόλου Κατερίνα είναι Εκπαιδευτικός- Ζωοθεραπεύτρια, συγγραφέας και ιδρύτρια της ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ. Έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και εξειδίκευση στην ειδική αγωγή, ενώ έχει ολοκληρώσει σπουδές σχολικής ψυχολογίας. Μια από τις διακεκριμένες εκπαιδευτικούς για το 2020 εκπονεί εκπαιδευτικά φιλοζωικά και περιβαλλοντικά προγράμματα από το 2001, εγκεκριμένα σήμερα από το ΥΠΑΙΘ για όλα τα σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής, ενώ διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια εκπαιδευτικής διαμεσολάβησης με σκύλους. Αρθρογραφεί σε πολλά ηλεκτρονικά site αλλά και στον περιοδικό τύπο ενώ έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα τέσσερα βιβλία της αλλά και συμμετοχές της σε συλλογικά έργα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια