Το Action In Greece συνεχίζει το δυναμικό του έργο, στηρίζοντας την Ελληνική κοινωνία απ΄άκρη σ΄άκρη


Το Action In Greece συνεχίζει το δυναμικό του έργο, στηρίζοντας την Ελληνική κοινωνία απ΄άκρη σ΄άκρη…


Τον Ιανουάριο του 2022 έγιναν τα εγκαίνια της εκκίνησης μιας μεγάλης και πολύ σημαντικής πολύπλευρης  δραστηριότητας.  Aφορά στην Ελληνική Γαστρονομία, κάτω απ΄την Παγκόσμια οικογένεια του brand της δράσης Action In Greece, με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ, τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης και global προώθησης της Sigma Media Group.


Το Action In Greece ανακοίνωσε τη δημιουργία του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ απ΄το Α έως το Ω, που αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό γεύσης και ποιότητας που επιβραβεύει Ελληνικά προιόντα, παραγωγούς, εστιατόρια, οινοποιεία, ποτοποιεία,  υγιεινή διατροφή, Αρχαιοελληνική διατροφή και συνταγές , Έλληνες chef και pastry chef, επιχειρήσεις που αφορούν την εστίαση, ζαχαροπλαστεία , ζαχαροτεχνεία, catering, καινοτόμες ιδέες σίτισης και προώθησης της Ελληνικής Γαστρονομίας , βιβλία γεύσης και συνταγών καθώς και βιβλία ιστορίας της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης, παραδοσιακές τεχνικές μαγειρέματος της γιαγιάς, τοπικά έθιμα γιορτινών πιάτων, αξιόλογες τεχνολογικές αναλύσεις τροφίμων, διατροφική αξία πιάτων και γλυκισμάτων, πρότυπες παρουσιάσεις συσκευασιών τροφίμων και σερβιριζόμενων πιάτων, γυναικείους συλλόγους που εστιάζουν στην παραγωγή  προιόντων, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη διατροφή, εταιρείες που ασχολούνται με την χονδρική πώληση,  τοπικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα που προωθούν τη γεύση και πάνω απ΄όλα την ειλικρινή και έντιμη στάση επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα τρόφιμα.


Το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ κατά τη διάρκεια των ετών 2022 και 2023 θα δημιουργήσει πολλές παράλληλες δράσεις, πάντα με στόχο την  άμεση συνένωση του με το κοινό , την Ελληνική οικογένεια, τη νεολαία, την τρίτη ηλικία , τη γυναίκα και τις ανάγκες για γνώση που έχει καθημερινά  και όλους όσους σέβονται και αγκαλιάζουν την Ελληνική διατροφή στην καθημερινότητα τους και στις ξεχωριστές τους στιγμές.

Με δυναμικά βίντεο με Αγγλικούς υποτίτλους, συνδυαστικά με εικόνα και ήχο και υπέροχα τοπία καθώς και φωτογραφίες όπου ενώνουν τη φύση με τη Γαστρονομία, οι τεχνικές και δημοσιογραφικές ομάδες του Action In Greece – θα στοχεύσουν στην ποιότητα και την αλήθεια της Ελληνικής έμπνευσης.
Το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ θα διανθιστεί κι από πολιτιστικές δράσεις , μουσικές και θεατρικές.

ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Η δράση θα επισφραγιστεί στο τέλος του 2023 με μια διοργάνωση με Παγκόσμια απήχηση και προβολή. 

Το 2024 η δράση θα μεταφερθεί στη Γαλλία, το 2025 στην Αγγλία και το 2026 στην Ιταλία , προκειμένου να πληροφορήσει αναλυτικά το ξένο κοινό για το επίπεδο της Ελληνικής Γαστρονομίας, με πρότυπες εκδηλώσεις και live cooking. Οι εκδηλώσεις θα απευθύνονται τόσο στον κόσμο της Γαστρονομίας κάθε χώρας αντίστοιχα, όσο και στο απλό κοινό που επιθυμεί να γνωρίσει την Ελληνική Γαστρονομία και τους διακριθέντες εκπροσώπους της.

Ευχαριστούμε θερμά την ψυχή του Action In Greece , Σοφία Στάμου – Πρόεδρο της Sigma Media Group, leader του Action In Greece, executive chef, συγγραφέα και αναλύτρια της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, Greek Ambassador της Ελληνικής γεύσης μέσα από ταξίδια σε όλο τον κόσμο και διάδοσης της Ελληνικής Γαστρονομίας, Πρόεδρο της επιτροπής του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ.


Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των chef  και pastry chef, στενών συνεργατών της κυρίας Στάμου, που επιμελούνται καθημερινά τον καλύτερο τρόπο στήριξης  για το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ.
Ευχαριστούμε θερμά τη δυναμική, ξεχωριστή και ταλαντούχα  δεκαμελή ομάδα της Επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας για τη στήριξη της.

Ευχαριστούμε θερμά τους εξαιρετικούς συνεργάτες μας, που καθημερινά εξελίσσουν και διανθίζουν το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ με πολύ αγώνα και κόπο για να βρούνε τους καλύτερους και να σας τους συστήσουν και να αναπτύξουν το δίκτυο επικοινωνίας του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τον συνθέτη Αναστάσιο Παναγιώτη Βαλσαμάκη, για τις υπέροχες μουσικές που έχει γράψει για να ντύσουν τα βίντεο και τις επίσημες παρουσιάσεις του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τους  καθημερινούς αγωνιστές της ανάδειξης της  γαστρονομίας  - όλους τους συμμετέχοντες , που μας εμπιστεύτηκαν. Όλοι μαζί, με τα χέρια ενωμένα, θα βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται για το αύριο.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του project τόσο απ΄την Ελλάδα, όσο κι απ΄το εξωτερικό για τη ζεστή τους αγκαλιά στη μεγάλη αυτή κινητοποίηση για την πληρέστερη και πιο ουσιαστική προβολή της Ελληνικής Γαστρονομίας Παγκοσμίως.


Μετά τιμής,

Sigma Press Office

Αθήνα – Κόρινθος 

Φεβρουάριος 2022


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια