Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου: Angel Eyes Βιβλίο V, Πέρα απ’ τ’ Άστρα

 


Τίτλος: Angel Eyes Βιβλίο V: Πέρα απ’ τ’ Άστρα

Συγγραφέας: Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου

Εικονογράφος: Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου

Είδος: Εικονογραφημένο Μυθιστόρημα Φαντασίας

ISBN: 9786188502123

Εκδότης: Angel Eyes fantasy art

Ημερομηνία έκδοσης: 14/2/2022

Τόπος έκδοσης: Χίος

Σελίδες: 626

Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά

Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο

Διαστάσεις: 14x21

Περιλαμβάνει δεκάδες πρωτότυπες εικονογραφήσεις από τη Λίλα Κίσσα Φραγκομίχαλου

Αρχική Τιμή: 19,90 €


Η σειρά του Φανταστικού Angel Eyes που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες ολοκληρώνεται με το 5ο βιβλίο “Πέρα απ’ τ’ Άστρα”.

 

Σύνοψη από το οπισθόφυλλο: «Στους αντίποδες τις βρίσκει, Φόβου, Θανάτου και Κενού. Λέξεις τρεις Ιερές λαλεί κι ανοίγει τα μυστήρια η Κόρη με το Μάτι».

Γιατί γεννήθηκε η Αμόρια και αξιώθηκε το όνομα της Αθανασίας; Σε ποιο μονοπάτι την οδηγούν τώρα οι Φύλακες; Πού βρίσκεται ο τελικός προορισμός για την Αργυρή Ιέρεια; Η καρδιά της σε ποιον ανήκει πραγματικά; Η μύησή της στη μαγεία ολοκληρώνεται. Η ανέλιξή της στην εσωτερική κλίμακα κορυφώνεται. Τι θα αντιμετωπίσει, όταν βρεθεί πέρα απ’ τ’ Άστρα;

Το 5ο και τελευταίο βιβλίο της σειράς Angel Eyes είναι εδώ για να ξεκλειδώσει όλα τα μυστήρια του Ονειρόκοσμου!

 

 

Μπορείτε να βρείτε όλα τα βιβλία αλλά και πολλές εικονογραφήσεις της Λίλας Κίσσα-Φραγκομίχαλου στο επίσημο e-shop της Angel Eyes fantasy art:

https://angeleyes.gr/shop/

 

Λίγα λόγια για τη δημιουργό του βιβλίου:

 

Η Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σαν καθηγήτρια αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Τα τελευταία 15 χρόνια ζει με τον σύζυγο και την κόρη της στη Χίο και το μεγάλο της κίνητρο για ζωή είναι να κάνει τους συνανθρώπους της να ονειρεύονται περισσότερο. Συγγραφέας και εικονογράφος του Φανταστικού δημιούργησε το 2011 τον Ονειρόκοσμο Angel Eyes συνδυάζοντας τις κλίσεις της κι έκτοτε προσπαθεί να αναβιώσει το είδος του εικονογραφημένου μυθιστορήματος.

Έχει κάνει τρεις ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στη Χίο, ενώ συμμετέχει πολύ συχνά σε εγχώρια φεστιβάλ του Φανταστικού και της pop κουλτούρας, όπου έχει τη χαρά να συναντά και να συνομιλεί με το αναγνωστικό κοινό. Βιβλία της που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής είναι τα εξής: Angel Eyes Βιβλίο Ι: Φύλακες (2016), Angel Eyes Βιβλίο ΙΙ: Το μονοπάτι (2017), Angel Eyes Βιβλίο ΙΙΙ: Προορισμός (2018), Angel Eyes Βιβλίο IV: Αργυρή Ιέρεια (2019), Inari: Ο Δράκος με τις Επτά Καρδιές (2019), Το Δάσος που Βρυχάται (2020), Κάτω Κόσμος Βιβλίο I: Αθάνατες του Αζραέλ. 

Angel Eyes fantasy art

Παραγωγή πρωτότυπων έργων συγγραφέα και ζωγράφου

Δημάρχου Καλβοκορέση 114, Χίος, ΤΚ 821 00

E-mail: angeleyeslila@gmail.com

Ιστοσελίδα: angeleyes.gr

Facebook: Angel Eyes fantasy art

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια