Κική Σαλαμούρα: Πικραλίδα


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Πικραλίδα" της ποιήτριας Κικής Σαλαμούρα!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Αυτή η συλλογή έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Περιγράφει τα συναισθήματα της εποχής σε κάποια γειτονιά, σε κάποια χώρα, όπως τα συνέλαβα, και εσείς θα τα ερμηνεύσετε.

Τα ποιήματα αφέθηκαν ελεύθερα να διαλέξουν το σχήμα που τους ταιριάζει για να μας ταξιδέψουν με τις δυνάμεις τους, όπου ο νους επιθυμήσει.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κική Σαλαμούρα γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1973 στην Αθήνα με καταγωγή από Αθήνα, στην οποία συνεχίζει να διαμένει.

Είναι απόφοιτος του κλάδου εφαρμοσμένων τεχνών του ΕΠΛ Ηλιούπολης (1992) και πτυχιούχος γραφιστικής του ίδιου σχολείου (1994).

Έχει εργασιακή εμπειρία από διάφορες δουλειές και επαγγελματική πείρα δέκα ετών στην ηλεκτρονική επεξεργασία φωτογραφίας.

Από καιρό υπηρετεί μία αξία, το “μάνα, νοικοκυρά στο σπίτι!”

Την άνοιξη του 2016 παρακολούθησε στον Ιανό έναν κύκλο σεμιναρίων με δάσκαλο τον ποιητή κύριο Στρατή Πασχάλη, το “πρώτο βήμα στην ποίηση”.

Γράφει τα τελευταία χρόνια και αυτό από εσωτερική ανάγκη. Η ποίηση για εκείνη είναι γλώσσα επικοινωνίας αλλά και η κάθε επιδραστική, επηρεαστική πράξη.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 58

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-029-5

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Πικραλίδα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/pikralida/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια