Ο Νικόλας Αλαβάνος στο Kik Project All Day Bar


Ο Νικόλας Αλαβάνος, ιδρυτής και front man του γνωστού αθηναϊκού γκρουπ «The BitterSweet», ζωντανά στο πρώτο solo ακουστικό live της καριέρας του! Παρέα μόνο με την ακουστική του κιθάρα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, θα μας παρουσιάσει στο Kik Project All Day Bar, ένα πρωτότυπο ακουστικό σετ, με επιλεγμένο ρεπερτόριο από τα δύο albums που έχουν κυκλοφορήσει οι «The BitterSweet» ("Dancing In The Zoo" και "The Age Of New Delirium") αλλά και ένα ευρύτατο φάσμα διασκευών.

Από το "Lucifer Sam" των Pink Floyd και το "Anyone Can Play Guitar" των Radiohead μέχρι το "Dedication" του Μάνου Χατζιδάκι και το "Ταξιδιάρα Ψυχή" από Τρύπες και από το "The Long And Winding Road" των Beatles και το "It's All Over NowBaby Blue" του Bob Dylan μέχρι το "Ridiculous Thoughts" των Cranberries και το "To France" του Mike Oldfield.

Παράλληλα ο Νικόλας Αλαβάνος θα παρουσιάσει και τα 3 νέα τραγούδια των «The BitterSweet», (“Numbers”, “An Easy One” και "SeXXXing") που αποτελούν προάγγελους του επερχόμενου album τους που θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο.

Kik Project All Day Bar

Εμμανουήλ Μπενάκη 45, Αθήνα

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 21.00

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103810715

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια