Ο Θοδωρής Τσάτσος και η Κέλλυ Βουδούρη στο Μουσικό Κουτί - Πέμπτη 23 και 30 Μαρτίου


 Ο Θοδωρής Τσάτσος και η Κέλλυ Βουδούρη στο Μουσικό Κουτί

«Πάμε μια βόλτα»

Πέμπτη 23 και 30 Μαρτίου


Ο Θοδωρής Τσάτσος και η Κέλλυ Βουδούρη μας προσκαλούν τις Πέμπτες 23 και 30 Μαρτίου να πάμε μαζί τους μία μουσική βόλτα στη φιλόξενη σκηνή του Μουσικού Κουτιού στο Γκάζι!

Με αφορμή την πρόσφατη δισκογραφική τους συνεργασία στο album "Εξωγήινος" του Θοδωρή με την Κέλλυ Βουδούρη να συμμετέχει με τα τραγούδια «Πάμε μία βόλτα» (ντουέτο με τον Θοδωρή) και «Ο λυγμός του θηρίου», οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν και live τις δυνάμεις τους και να μας παρουσιάσουν ένα κοινό πρόγραμμα με τα αγαπημένα τους τραγούδια!

Το πρόγραμμα έχει ως βάση τη δισκογραφία του Θοδωρή Τσάτσου ("Το πιο δικό μου ψέμα" και "Εξωγήινος") καθώς και επιλογές από τις κοινές τους επιρροές! "Έκλεψε" ο ένας ιδέες από το ρεπερτόριο του άλλου και ανταλλάσουν τραγούδια με τον Θοδωρή να ερμηνεύει αμιγώς "γυναικεία" τραγούδια ενώ η Κέλλυ ερμηνεύει δημιουργίες του Θοδωρή αλλά και επιλογές του.

Συμμετέχει ο συνθέτης αρκετών τραγουδιών του Θοδωρή Τσάτσου, Δημήτρης Ιλεμόσογλου παίζοντας κιθάρα. Μαζί τους οι μουσικοί Αλέξης Στενάκης στα πλήκτρα και τα πνευστά και ο Ιάσονας Κτενάς στο βιολί.

Ώρα έναρξης: 21.00

Μουσικό Κουτί: Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμεικός

(Σταθμός Μετρό-Κεραμεικός)

Τηλέφωνο κρατήσεων:  6906418034 - 6980598870
Είσοδος: 8 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια