Νέο Κατάστημα Nakas Book House στο κέντρο της Πάτρας


NAKAS BOOK HOUSE 

Η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στο κέντρο της Πάτρας!

Τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House ανήκουν στον όμιλο NAKAS GROUP και σήμερα μετράνε 10 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakasbookhouse.gr.


Ο όμιλος NAKAS GROUP κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά τόσο αναφορικά με την εκδοτική του δραστηριότητα, όσο και στον τομέα των εισαγωγών, των εξαγωγών και της εμπορίας βιβλίων και τουριστικών αναμνηστικών ειδών.
Οι δραστηριότητες του Ομίλου διακρίνονται σε τρεις κλάδους: παραγωγή προϊόντων, χονδρικό και λιανικό εμπόριο.


Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο Nakas Book House  μεταφέρθηκε στο κέντρο της Πάτρας, επί της Λεωφόρου Δ.Γούναρη 15 και Ρήγα Φεραίου 144 (πεζόδρομος).

Ένα σύγχρονο βιβλιοπωλείο με ιδιαίτερα προσεγμένο design, που συγκεντρώνει χιλιάδες βιβλία όλων των κατηγοριών, επώνυμα παιχνίδια, σχολικά, χαρτοσχολικά και είδη δώρων θα γίνει το νέο αγαπημένο στέκι για μικρούς και για μεγάλους!

Το βιβλιοπωλείο Nakas Book House είναι ένας  χώρος πολιτισμού με πινελιές comfort shopping, κατάλληλος για αναζήτηση και γνώση, αποτελώντας παράλληλα τον ιδανικό προορισμό για τα βιβλία κάθε ηλικίας και τα πιο "ψαγμένα" δώρα!

Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αναζητώντας εύκολα αυτό που ψάχνουν στο νέο διώροφο κατάστημα Nakas Book House.

Στα βιβλιοπωλεία της αλυσίδας Nakas Book House φροντίζουμε οι επισκέπτες να είναι πάντα ευχαριστημένοι παρέχοντας συνεχώς πρωτοποριακές υπηρεσίες!

Υπηρεσία Delivery
Μία υπηρεσία που εφαρμόζουν τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, καθυστερήσεις και ενδιάμεσες εταιρίες ταχυμεταφορών. Το καταρτισμένο προσωπικό των βιβλιοπωλείων μας σας εξυπηρετεί άμεσα, με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Ισχύει για παραγγελίες τηλεφωνικές ή μέσω e-mail οι οποίες παραδίδονται στην πόλη της Πάτρας, αυθημερόν και δωρεάν!


Μηνιαίες Κληρώσεις
Κάθε μήνα στα Nakas Book House διεξάγονται κληρώσεις αναζητώντας έναν τυχερό που κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 50€! Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής στα καταστήματα!


Προσφορές και εκπτώσεις
Κάθε εποχή και μία προσφορά! Στα Nakas Book House δημιουργούμε μοναδικά πακέτα προσφορών (σχολικά, πασχαλινά, Χριστουγέννων κ.α), ιδιαίτερες ενέργειες (καλοκαιρινές, σχολικές προσφορές κ.α.) που καλύπτουν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επισκεπτών για κάθε εποχή!


Διαγωνισμοί στα Social Media

Τα Nakas Book House διαθέτουν ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και στο Facebook και κάθε μήνα διοργανώνουν διαγωνισμούς κληρώνοντας μοναδικά δώρα (βιβλία, παιχνίδια κ.α.)! 


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Nakas Book House περιμένει να σας εξυπηρετήσει με γνώση, χαμόγελο και διάθεση!


Ραντεβού λοιπόν στο νέο σημείο επί της Λεωφόρου Δ. Γούναρη 15 εκεί που συναντιέται με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Διεύθυνση: Δημητρίου Γούναρη 15 & Ρήγα Φεραίου 144, 262 21 Πάτρα

Τηλ.: 2610-317105

email: patra@nakasbookhouse.gr 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια