Η παράσταση "Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ" της Μαίρης Μιχαλάτου από τους Θεατρίνων Θεατές στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας


Η ΚΑΡΕΝ ΣΤΟΟΥΝ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΕΔΩ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΡΑΒΑΣ
ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, Ανοιχτό θέατρο Γκράβας,20.30 μ.μ., με Ελεύθερη Είσοδο: «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» της Μαίρης Μιχαλάτου. 

Το πολυβραβευμένο κοινωνικό δράμα, προσωπική επιτυχία Καίτης Ιμπροχώρη. 


Το εξαιρετικό ερωτικό δράμα της βραβευμένης Μαίρης Μιχαλάτου (Βραβείο συγγραφής 1977) παρουσιάζεται ξανά. Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τρία χρόνια σε θέατρα και festivals, κέρδισε τις εντυπώσεις με εξαιρετικές κριτικές και αυτό το καλοκαίρι επανέρχεται με δυναμική νέα παρουσίαση σε σκηνοθεσία Μάνου Χατζηγεωργίου με την Καίτη Ιμπροχώρη πρωταγωνίστρια πάντα στο βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ απέσπασε βραβείο καλύτερης Παράστασης, συγγραφής και γυναικείας ερμηνείας στο δεύτερο Διαβαλκανικο Festival. Μία ηθοποιός σ΄ενα μαγικό τόπο, σ΄ένα κήπο που περιφέρονται Μάγοι, όμορφοι άνθρωποι και μια soprano που τραγουδά Άριες προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της. Χάνεται στις αναμνήσεις της ξαναζεί τις σημαντικές στιγμές της ζωής της και επιχειρεί να χτίσει μία γέφυρα για να βρει τον παλιό της εαυτό της. 


Μια φιλόδοξη παραγωγή το ερωτικό δράμα της Μαίρης Μιχαλάτου «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ». Μια αναπόληση σ' έναν ανοιξιάτικο κήπο στην αιώνια πόλη . Μια γοητευτική ηθοποιός, χορτασμένη, αστή και μόνη, προσπαθεί να θυμηθεί τη ζωή της, τον έρωτα, όσους την αγάπησαν και όσους πρόδωσε. Ποια πραγματικά ήταν ; Δε μπορεί να θυμηθεί. Την πιέζει ο χρόνος. Δε μπορεί ή μήπως δε θέλει να θυμηθεί; Η τρυφερή, ερωτική ιστορία της Κάρεν Στόουν μιας σταρ στην παρακμή της, στην ηθελημένη απομόνωση, επιστρέφει στον τόπο, το χρόνο και το χώρο που ένιωσε " να παγώνει" η ζωή της για να επανεξετάσει και να αναμετρηθεί... Ν΄ αναλογιστεί και να προσδιορίσει... Να συμπεράνει. Λεπτό προς λεπτό, οι μνήμες επιστρέφουν και ο απολογισμός θα έρθει αυτόματα. Η Κάρεν Στόουν αυτή τη φορά νίκησε. Κατάφερε να θυμηθεί ποιά πραγματικά ήταν.


Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Μάνος Χατζηγεωργίου
Δραματ. Επεξεργασία: Γιώργος Λιβανός Σκηνικά- κοστούμια : Luigelli
Μουσική: Φώτης Σιβριγιάν
Teaser Γιάννος Τριανταφύλου

Την παράσταση συνοδεύει μουσικά η Νίκη Γκουντούμη & κουαρτέτο μουσικό.

Εκτέλεση κουστουμιών: Vania Alexandrova. 

Πρωταγωνιστούν: η Καίτη Ιμπροχώρη στο ρόλο της Κας Στόουν και οι Μαρία Δρακοπούλου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Νίκος Χαλατζίδης, Σωτήρης Αντωνίου , Μάνος Τσιβιλής, Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Γιάννος Τριανταφύλλου, φιλική συμμετοχή Αγάπη Μανουρά ο Μάγος Luigello και η Νότα Παρούση. 

Τραγουδά η σοπράνο Σοφία Μπεράτη & ο Γιώργος Λιβανός. 

Επικοινωνία παραστάσεων: Ζωή Τριανταφυλλίδη 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια