9ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα» από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης


 9o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

«Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα»
Yποβολή περιλήψεων μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2024


Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος και η Λεόντειος Σχολή Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών οργανώνουν στις 13-14 Απριλίου 2024 το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα».​

Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, μουσειολόγους, μουσειοπαιδαγωγούς, φοιτητές, σπουδαστές, ερευνητές,  εμψυχωτές ομάδων άτυπης εκπαίδευσης και σε όποιον /α ενδιαφέρεται για τις θεματικές του.

Για την αρτιότερη διεξαγωγή του Συνεδρίου υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με δύο τρόπους: δια ζώσης ή εξ αποστάσεως ασύγχρονα (αποστολή του αρχείου της εισήγησής σας, το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου).
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει:
α. Προφορικές ανακοινώσεις (συμμετοχή μόνο με σύγχρονο τρόπο)
β. Θεματικά Συμπόσια (συμμετοχή μόνο με σύγχρονο τρόπο)
γ. Εργαστήρια (συμμετοχή μόνο με σύγχρονο τρόπο)
δ. Ασύγχρονες ανακοινώσεις – e-Posters

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος με προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση ή με εργαστήριο θα πρέπει να στείλουν τον τίτλο και την περίληψη της ανακοίνωσής τους (έως 300 λέξεις) μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://ekedisyconf.weebly.com έως τις 27 Ιανουαρίου 2024
Εναλλακτικά τη φόρμα τη βρίσκετe εδώ https://forms.gle/JyhucgpkNfCjkdVB6

 

Υποβολή περιλήψεων: 27 Ιανουαρίου 2024
Ημερομηνία έγκρισης προτάσεων: 29 Φεβρουαρίου 2024
Διεξαγωγή συνεδρίου: 13-14 Απριλίου 2024
Υποβολή άρθρων για τα Πρακτικά: 25 Ιουνίου 2024

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Συμμετοχή με ανακοίνωση: 60€ (περιλαμβάνει δυνατότητα συμμετοχής σε  βιωματικά εργαστήρια, πρακτικά σε ηλεκτρονική μορφή, βεβαίωση παρακολούθησης και βεβαίωση συμμετοχής σε εργαστήριο). Σε περίπτωση συμμετοχής άνω του ενός συνέδρου ανά ανακοίνωση, ο κάθε σύνεδρος εγγράφεται ξεχωριστά.
  • Παρακολούθηση συνεδρίου: 30€ (περιλαμβάνει δυνατότητα συμμετοχής σε βιωματικά εργαστήρια, πρακτικά σε ηλεκτρονική μορφή, βεβαίωση παρακολούθησης και βεβαίωση συμμετοχής σε εργαστήριο) / 20€ για προπτυχιακούς - μεταπτυχιακούς φοιτητές
  • Για τα Μέλη του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος το κόστος θα είναι για συμμετοχή με ανακοίνωση 50€ και για την παρακολούθηση του Συνεδρίου 20€.
  • Η καταβολή του χρηματικού ποσού είναι απαραίτητη από όλους τους εισηγητές κάθε ανακοίνωσης για την εγγραφή τους στο Συνέδριο. Μετά την εγγραφή θα δίνονται οδηγίες για την καταβολή του ποσού.

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ‒ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Γραμματεία Συνεδρίου:  Βαγγέλης Τσιμέκας
Iστοσελίδα συνεδρίου: www.ekedisyconf.weebly.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: ekedisyconference@gmail.com

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια