Παρουσίαση δίσκου της Σάσας Παπαλάμπρου στα "Ελευθέρια" του Δήμου Δράμας στις 4 Ιουλίου με είσοδο ελεύθερη (video)

 


ΣΑΣΠΕΝΣ

 

«Θα δημιουργώ απ' τα χαλάσματα, μ' όσα ήρθαν και κράτησαν, μ' όσα ακόμα δεν άρχισαν…»

 

Η Σάσα Παπαλάμπρου, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά που έχει κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες, με τίτλο «Σασπένς».Η παρουσίαση θα γίνει στις 4 Ιουλίου, στο θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια» του Δήμου Δράμας, που ξεκινούν από τις 17/06 και ολοκληρώνονται στις 04/07 με τη βραδιά της παρουσίασης.

Μετά το CRAMA, τον πρώτο της δίσκο, όπου η ελληνική παραδοσιακή μουσική συναντά την τζαζ μέσα από τις διασκευές της, τώρα μετατοπίζεται σε ένα πιο εξομολογητικό, προσωπικό ύφος, μέσα από το οποίο αποτυπώνεται η αγωνία της να μοιραστεί όσα είδε και έμαθε ως τώρα. Σε μουσική και στίχους δικούς της, συνδυαστικά με την ευρηματική ενορχήστρωση του Θανάση Καρυπίδη, τα τραγούδια της Σάσας ηχογραφούνται στον τόπο γέννησης της, τη Δράμα, και ετοιμάζονται για μια διαδρομή έξω από τα συνήθη μουσικά σύνορα.

Στις 4 Ιουλίου θα παρουσιαστούν τα εννιά τραγούδια του νέου δίσκου, τα οκτώ σε μουσική και στίχους δικούς της, μαζί με τη δική της διασκευή ενός αγαπημένου ρεμπέτικου τραγουδιού, αλλά και ένα πλήρες πρόγραμμα με καλεσμένους την Εύη Υπασπιστή και τον Χρήστο Βογιατζή.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές:

Βασίλης Ιωάννου: Τύμπανα

Απόστολος Καλτσάς: Ηλ. μπάσο

Θανάσης Καρυπίδης: Βιολί

Τάσος Συμεωνίδης: Ηλ. Κιθάρα

Άλτο σαξόφωνο: Χάρης Ξυλάς

Τρομπέτα: Άγγελος Καλοτραπέζης

Guests: Εύη Υπασπιστή, Χρήστος Βογιατζής

---

Ώρα έναρξης: 21:00

Θεατράκι Αγίας Βαρβάρας, Δράμα

Είσοδος ελεύθερη

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Σάσα Παπαλάμπρου είναι τραγουδίστρια και πιανίστα. Έχει δίπλωμα πιάνου, πτυχίο από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστήμιου της Κέρκυρας και Μεταπτυχιακό της Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα είναι καθηγήτρια φωνητικής και πιάνου, έχοντας διδάξει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου «Εκτέλεση/Ερμηνεία της Jazz Μουσικής και νέες Τεχνολογίες». Έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Βασιλάκη, Μάνο Σαριδάκη, Τηλέμαχο Μούσα, Βαγγέλη Γερμανό, Γιάννη Κούτρα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες της τζαζ και της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά την κυκλοφορία του cd «CRAMA» ετοιμάζεται να παρουσιάσει την επόμενη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Σασπένς» σε δική της μουσική και στίχους.

 

https://youtu.be/-_aHzr-Y9NM?si=iZ4fjYlNYePthBG3

https://linktr.ee/sassapapalamprou

https://www.facebook.com/dimosdramas/

https://visit-drama.com/event/eleftheria/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια