Νίκος Αντωνίου: Η φωτεινή πλευρά ενός γκρι ουρανού


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η φωτεινή πλευρά ενός γκρι ουρανού" του συγγραφέα μας Νίκου Αντωνίου!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Άλεξ ζει μία καθημερινότητα η οποία δε μοιάζει σε τίποτα με αυτή ενός συνηθισμένου νέου. Περνάει το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας απομονωμένος στο δωμάτιό του καθώς αισθάνεται ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει, ούτε καν ο αδερφός του με τον οποίο έρχεται συχνά σε σύγκρουση. Μοναδική του διέξοδος ένα κρυφό τετράδιο ποίησης.

Τα δέκατα ένατα γενέθλιά του θα σταθούν αφορμή για να έρθει πιο κοντά με την Άρια, την καλύτερη φίλη του αδερφού του, που μυστηριωδώς φαίνεται να συμμερίζεται όσο κανένας άλλος τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του. Στο αμέσως επόμενο διάστημα μία σειρά γεγονότων και ένα απρόβλεπτο ταξίδι αναψυχής θα τους κάνει να μοιραστούν πράγματα για τα οποία κανείς άλλος δε γνώριζε.

Ο Άλεξ αναπάντεχα θα βρεθεί σε μία κατάσταση την οποία ουδέποτε είχε φανταστεί και θα κληθεί να ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του εαυτού του.

Η Άρια φαντάζει απάντηση.

Πόσο κοντά βρίσκεται όμως σε αυτή;

 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Αντωνίου γεννήθηκε στα Ιωάννινα όπου και πραγματοποιεί σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Κείμενα και άρθρα του δημοσιεύονται κατά καιρούς σε τοπικές ιστοσελίδες και blogs. Εκτός από τη συγγραφή ασχολείται και με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο μετρώντας σημαντικές επιτυχίες και τίτλους τόσο ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η σχέση του με τη συγγραφή ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Το Γράμμα» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή. Το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Η φωτεινή πλευρά ενός γκρι ουρανού» στοχεύει στο να κατακτήσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών προσφέροντας μία ιστορία γεμάτη συγκινήσεις και πολλά μηνύματα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συγγραφέα στη σελίδα του: https://nikosantoniouwriting.wixsite.com/adrenaline

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 256

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-66-8

Τιμή: 13,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Η φωτεινή πλευρά ενός γκρι ουρανού" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/η-φωτεινή-πλευρά-ενός-γκρι-ουρανού/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια