Ο Γιώργος Πλατής στο μπαράκι της Διδότου - Τετάρτη 12 ΟκτωβρίουΟ Γιώργος Πλατής στο μπαράκι της Διδότου

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου


Συμμετέχει η Ραφαέλα Μυτιληναίου

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Πλατής μας προσκαλεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο  Μπαράκι της Διδότου, τον πολυχώρο πολιτισμού στο κέντρο της πόλης!

Ο Γιώργος Πλατής, πλαισιωμένος από τους εξαίρετους μουσικούς Γιώργο Ξενοκώστα στο μπουζούκι, Θανάση Σπέλα στο πιάνο και  Βασίλη Κατσούλη στο βιολί θα μας παρουσιάσει μία μουσική παράσταση βασισμένη σε δύο άξονες. Ο πρώτος θα είναι τα δικά του τραγούδια, σε στίχους των Δημήτρη Λέντζου, Δημήτρη Τσακαλία, Παναγιώτη Στράκαρη, Ράνιας Θεοδωράτου και άλλων και ο δεύτερος άξονας θα είναι τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από καταξιωμένες φωνές όπως των Γιώργου Νταλάρα, Νίκου Παπάζογλου, Χαρούλας Αλεξίου, Βίκυς Μοσχολιού και άλλων. Συμμετέχει η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ραφαέλα Μυτιληναίου.

Ο Γιώργος Πλατής είναι ένας νέος, ξεχωριστός τραγουδοποιός που με τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του, το ντουέτο με τον Παντελή Θαλασσινό στο τραγούδι «Μαύρη θάλασσα», το ντουέτο με τον Θοδωρή Κοτονιά στο τραγούδι «Παράξενο λουλούδι», το τραγούδι «Δεν είχα φράγκο» με τη φωνή της Σεμέλης Παπαβασιλείου και το «Χάρτινο κορμί» με τη φωνή της Ασπασίας Στρατηγού, μας έδειξε το ταλέντο του και την μουσικότητά του. Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όποιος ζήτησε συγγνώμη», σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου με τη συμμετοχή της Ζωής Παπαδοπούλου!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πλατή

Ο Γιώργος Πλατής ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία την ενασχόλησή του με τη μουσική και εξελίχθηκε καλλιτεχνικά τόσο μέσα από τη συστηματική του σπουδή, όσο και μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις πλάι σε εγνωσμένης αξίας ερμηνευτές και μουσικούς, καθώς και με τη συνύπαρξή του με εξαιρετικούς στιχουργούς. Αυτή την εποχή βρίσκεται στο studio με τον στιχουργό Δημήτρη Λέντζο για την ολοκλήρωση του καινούργιου τους album.

 

Το μπαράκι της Διδότου

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 8 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103642990

Διδότου 3, Κολωνάκι
barakididotou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια