ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY
Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί
Sausage traditional Greek pasta in goat cheese sauce
ΥΛΙΚΑ
30 gr chutney ανανά με πιπεριές και μπούκοβο - BELLISIMO
100 gr κατσικίσιο τυρί - ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
350 gr χυλοπίτα - ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΥΖΥΜΟΝ
150 gr λουκάνικα - ΦΑΡΜΑ ΖΟΥΡΝΑΣ
100 ml γάλα
30 ml ελαιόλαδο
1 τεμάχιο πιπεριά Φλωρίνης
Σχοινόπρασο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι σε λίγο ελαιόλαδο σωτάρουμε το λουκάνικο και κατόπιν τα λαχανικά.Συμπληρώνουμε λίγο νερό και βράζουμε το χυλοπιτάκι για 3-4' λεπτά.
΄Έχουμε πολτοποιήσει το κατσικίσιο τυρί μαζί με το γάλα και το αδειάζουμε μέσα στο παραπάνω μείγμα,προσθέτουμε και τα μπαχαρικά και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει και να γλασσάρει η σάλτσα με το ζυμαρικό και το λουκάνικο.
Για το τέλος αφήνουμε το τσάτνεϊ.
Σερβίρουμε με λίγο σπασμένο κατσικίσιο τυρί και λίγες φύτρες σχοινόπρασο.
Ingredients
30 gr pineapple chutney with peppers and bucovo - BELLISIMO
100 gr goat cheese - MILITSOPOULOS
350 gr noodles - THE TRADITIONAL EYZYMON
150 gr sausages - ZOURNAS FARM
100 ml of milk
30 ml olive oil
1 piece of Florini pepper
Chives
Salt
Pepper
Bukovo
Method
Sauté the sausage and then the vegetables in olive oil. Add a little water and boil the Greek traditional pasta(hilopites) for 3-4 minutes.
We have mashed the goat cheese together with the milk and pour it into the above mixture, add the spices and leave on a low heat to boil and glaze the sauce with the pasta and the sausage.
We leave the chutney for the end.
Serve with some broken cheese of goat and a few chives.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟΥ
Chef-ing History ...
16 χρόνια εμπειρίας
~ Καταγωγή απ΄την Λαμία Φθιώτιδας.
~ Πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Λάρισα Θεσσαλίας.
~ Κάτοικος Αθηνών τα τελευταία χρόνια
~ Αποφοίτηση κρατικής σχολής-Λάρισας με 4 υποτροφίες
~ 13 χρόνια στο χώρο της εστίασης ως :
* Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια , Private VIP Executive Chef
* Consulting και δημιουργία μενού σε επιχειρήσεις.
* Aρθρογράφος σε 3 ηλεκτρονικά περιοδικά στη στήλη ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ .
* Πρώην Aντιπρόεδρος στην Ελληνική Aκαδημία Aρχιμαγείρων.
* Eκπαιδευτικός σε Κρατικά και Ιδιωτικά ΙΕΚ και Σχολές Μαγειρικής σε Λάρισα-Βόλο-Αθήνα.
* Eισηγητής σεμιναρίων Mαγειρικής , Zαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
* Συμμετοχές σε Φεστιβάλ και events Γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα.
Συνεργασία βιβλίου με την δημοσιογράφο Άννα Μαρία Παπίρη.
Συνεργασίες σε τηλεοπτικά κ ιντερνετικά βιντεάκια μαγειρικής.
Eleni Koumantanou / Chef-ing History
... 16 years of experience
~ Origin from Lamia Fthiotida.
~ First professional steps in Larisa, Thessaly.
~ Resident of Athens for the last few years
~ Graduation from the public state school of Larissa with 4 scholarships
~ 13 years in the food industry as:
* Chef in hotel units, restaurants, Private VIP Executive Chef
* Consulting and menu creation
* Columnist in 3 electronic magazines in the COOKING column
* Former Vice President at the Hellenic Academy of Chefs.
* Educator in State and Private IEK and Cooking Schools in Larissa-Volos-Athens.
* Instructor of Cooking, Pastry and Bakery seminars.
* Participation in Gastronomy Festivals and events all around Greece.
Book collaboration with journalist Anna Maria Papiri.
Collaborations in television and internet cooking videos .
Copyright 2022
Law material of Sigma Media Group
0 Σχόλια