Χρήστος Παπαδόπουλος - Κώστας Μπαλαχούτης: Ζούμε τις μεγάλες μέρες | Nέο album

 

 «ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ»
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ

Συμμετέχουν

ΓΛΥΚΕΡΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ - ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΓΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΙΑ ΠΕΪΔΗ

 

«Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες» με μία εξαιρετική και, συνάμα, ευρηματική μουσική πρόταση.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Μπαλαχούτης υπογράφουν το νέο άλμπουμ «Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες».

Είναι δύο δημιουργοί που μαζί έχουν καταθέσει ξεχωριστά δείγματα γραφής, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έμειναν, όπως τα «Φίλα Με», «Αρχιπέλαγος», «Κόκκινο Ποτάμι», «Γλυκάνισος», «Δυο Επιστροφές» και άλλα.

Τα τραγούδια της νέας συνεργασίας τους αποδίδουν πηγαίοι ερμηνευτές, κλασικοί αλλά και νεότεροι, όπως οι Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννα Βασιλείου, Γιάννης Λεκόπουλος και Μαρία Πεΐδη.

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αγκαλιάζοντας το έργο από την πρώτη στιγμή.

Το «Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες» περιλαμβάνει τραγούδια μακράς πνοής, βαθιά συναισθηματικά, ερωτικά, που αντλούν τις αφορμές τους από την καθημερινότητα και παράλληλα μεστά κοινωνικά.

Όλα όσα μας αφορούν εμπεριέχονται στα τραγούδια του έργου «Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες» με τρόπο άμεσο αλλά και συνάμα υπερβατικό.

Ηχητικά ο δίσκος έχει αρώματα από όλες τις γειτονιές της Μεσογείου, δοσμένα με την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του συνθέτη σε ένα έθνικ χαρμάνι όπου το τάνγκο συνυπάρχει με το κλαρίνο και η ηλεκτρική κιθάρα και ο βαλκανικός ήχος προσεγγίζουν το ροκ.

Επιμέλεια παραγωγής: Ηλίας Μπενέτος

 «Ζούμε Τις Μεγάλες Μέρες» με μία εξαιρετική και, συνάμα, ευρηματική μουσική πρόταση, που κυκλοφορεί ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια