Γεράσιμος Ανδρεάτος – Ιωάννα Εμμανουήλ: Η βόλτα του σκύλου | Νέο τραγούδι

 


Γεράσιμος Ανδρεάτος – Ιωάννα Εμμανουήλ

«Η βόλτα του σκύλου»


Στίχοι: Γιόλα Αργυροπούλου / Μουσική: Γιώργος Κωνσταντινίδης

Μια ιστορία «ζωοφιλικής διαφωνίας» αποδίδουν με χιούμορ μα και ενσυναίσθηση ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Ιωάννα Εμμανουήλ στο τραγούδι «Η βόλτα του σκύλου» σε στίχους της Γιόλας Αργυροπούλου και μουσική και ενορχήστρωση του Γιώργου Κωνσταντινίδη, που συμπεριλαμβάνεται στο  cd «Σκύλος στο Δρόμο», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη δισκογραφική εταιρία Reload.

Για πόσους λόγους μπορεί να διαφωνήσει και να μαλώσει ένα ζευγάρι; Αρκεί η υιοθεσία ενός ζώου να δηλώσει από μόνη της το «φιλοζωικό προφίλ» κάποιου; Ποια από τις υποχρεώσεις ενός κηδεμόνα είναι από τις πρώτες στη λίστα; Χάδι, ασφάλεια, τροφή. Αυτά ζητά ένας υιοθετημένος σκύλος; Τι συμβαίνει στην περίπτωση, που εκείνη ή εκείνος «λουφάρει», αγνοώντας τις ανάγκες του ζώου-συγκάτοικου και ο άλλος είναι τόσο κουρασμένος που ούτε αυτός μπορεί να ανταποκριθεί;

Ένα τραγούδι για το μοίρασμα και το «Μαζί». Τις υποχρεώσεις και την ευθύνη. Ένα τραγούδι για τη σοβαρότητα και τα αποτελέσματα των επιλογών μας και τις αποφάσεις ζωής που δεν πρέπει να παίρνουμε με «ελαφριά καρδιά».

Εν ολίγοις, ένα τραγούδι, από αυτά που…παίρνεις λουρί και βγαίνεις βόλτα!

Έπαιξαν οι μουσικοί Δημήτρης Κουφογιώργος (κιθάρες, μπαγλαμάς), Νίκος Κασσαβέτης (τύμπανα), Κουέλης Θεόδωρος (κοντραμπάσο) και Γιώργος Κωνσταντινίδης (βιολί).  H ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο SubStudio από τον Βαγγέλη Σαπουνά.

 

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια