Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων από τις εκδόσεις Ψυχογιός στις 7.3.2024ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑκόμα δύο βιβλία στην αγαπημένη σειρά ΒΡΕΣ ΜΕ!, ιδανικά για μικρά χεράκια και γεμάτα μυστικά παραθυράκια…

Για παιδιά από 6 μηνών.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


Μια Τρίτη πρωί, ένα δυνατό ΚΡΑΚ ηχεί, και η Γκρέτελ, το τελευταίο µαµούθ πάνω στη γη, ελευθερώνεται από τον πάγο! Καθώς προσαρµόζεται στη νέα συναρπαστική ζωή της, η Γκρέτελ αρχίζει να κατακλύζεται από πολλά συναισθήµατα, αλλά και να νιώθει µοναξιά… Αυτό το βιβλίο µε τις υπέροχες εικόνες, από τη βραβευµένη δηµιουργό Κιµ Χίλγιαρντ, δείχνει πως, κάποιες φορές, το πιο γενναίο πράγµα που µπορεί να κάνει κάποιος (ακόµα και ένα µαµούθ!) είναι να ζητήσει βοήθεια.

Για παιδιά από 3 ετών.
Πώς θα ήταν άραγε αν οι γονείς σου αργούσαν να ξυπνήσουν και να ετοιμαστούν; Κι αν άφηναν άνω κάτω το δωμάτιό τους; Κι αν δεν έπλεναν τα χέρια τους προτού καθίσουν για φαγητό; Κι αν οι διευθυντές στις δουλειές τους σου παραπονούνταν ότι είναι αφηρημένοι, νυσταγμένοι και κάνουν συνέχεια λάθη; Κι αν λέρωναν τα ρούχα τους, το πάτωμα και τους τοίχους; Κι αν αναγκαζόσουν να τους βάλεις τιμωρία; Διάβασε αυτό το πολύ διασκεδαστικό βιβλίο και θα καταλάβεις!

Για παιδιά από 5 ετών.


ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Μια καινούρια τρυφερή σειρά από την αγαπημένη συγγραφέα Κάθριν Άπλγκεϊτ με πρωταγωνιστές τον Σκυλάκο που αγαπάει τη ρουτίνα του και έχει συνηθίσει τα πράγματα στην οικογένειά του να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και τον παιχνιδιάρη και σκανταλιάρη Κούταβο που έρχεται να τα κάνει όλα άνω κάτω.

Για παιδιά από 6 ετών.


GRAPHIC NOVELSΕΣΕΙΣ έχετε ζήσει ποτέ ΚΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ; Ο Τζάστιν Τσέις σίγουρα ναι, και είναι ΑΥΤΗ! Η ΔΕΥΤΕΡΑ τα έσπασε, η ΤΡΙΤΗ τα έκανε στάχτη και αποκαΐδια. Η ΤΕΤΑΡΤΗ και η ΠΕΜΠΤΗ έρχονται απειλητικά.

Για παιδιά από 9 ετών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια