Αγγελική Καραπάνου: ΚΑΒΟ ΑΜΟΡΕ | Νέο AlbumΟι  ΣΕΙΡΗΝΕΣ που  σε μαγεύουν με το τραγούδι τους  και σε φθάνουν στον βυθό. Ο πόνος του χωρισμού που στο τέλος σε βγάζει σε μια όμορφη ανατολή και λες ξανά ΦΕΓΓΕ ΚΑΡΔΙΑ. Η μάνα που ήθελε ν’ ακολουθήσω τον δρόμο της Αρετής, αλλά ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΘΕΟΣ. Τα χαρτιά της ευτυχίας που ενώ νομίζω πως τα βλέπω,  είναι πάντα ΜΙΣΟΚΡΥΜΜΕΝΑ. Το ΠΑΖΑΡΙ των ισχυρών  που κούρασε τους πολλούς. Μια κοπελιά που ντύθηκε ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ  ΜΥΓΔΑΛΙΑ για να βρει τη χαρά. Ο ΕΡΩΣ που τα δίνει όλα κι η ΕΡΙΣ που τα παίρνει όλα. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας, το ΚΑΒΟ ΑΜΟΡΕ. Δυο ΓΑΛΑΖΙΕΣ  ΓΑΛΕΡΕΣ που κάνουν τις νύχτες φωτεινές. Οι  ξεχασμένοι από ανθρώπους και θεούς ΑΠΟΝΤΕΣ. ΕΙΝ’ Η ΨΥΧΗ μια πεταλούδα και το πέταγμά της ατέρμονο. Ο ΤΖΙΜΙ ΑΠ’ΤΗΝ ΙΝΤΙΑΝΑ και το σκοτωμένο αμερικάνικο όνειρο.
12 τραγούδια που προσδοκούν να σας ταξιδέψουν! Δυο ανερχόμενοι δημιουργοί, ο Χρήστος Παπανίκος στη μουσική και η Αγγελική Καραπάνου στους στίχους.
Συνοδοιπόροι τους στην ερμηνεία των τραγουδιών, o  καταξιωμένος  Τάκης  Κωνσταντακόπουλος, που έχει συνομιλήσει με το έργο των μεγαλύτερων Ελλήνων ποιητών και συνθετών, o Βαγγέλης Κορομηλής, τραγουδιστής των μπουάτ, γνωστός από τη θητεία του στην Απανεμιά, o Γιώργος Ντόβολος, πιστός στη σπουδή της  βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, που τις υπηρετεί  από διάφορα πόστα, o Γιάννης Σωτηρόπουλος, που μας πρωτοσυστήθηκε ως παραδοσιακός τραγουδιστής, στο THE VOICE OF GREECE και τέλος ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Αχιλλέας Μωραΐτης.
Οι  μουσικοί   που  έδωσαν  τον  καλύτερό  τους  εαυτό  σ’ αυτή τη δουλειά  είναι  ο  Χρήστος  Παπανίκος,  ο Στέφανος Χατζηαναγνώστου,  η Ελένη Φουρλάνου,  ο Βαγγέλης Κωνσταντινόπουλος κι ο Βάγιος Τσατσαλίδης.
Τον πίνακα στο εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.
Τα video  clips επιμελήθηκε η Ελένη Μέη Ασημακοπούλου.
Κυκλοφορεί σε CD, αλλά και σε ψηφιακή διανομή από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών www.musicmirror.gr
Θα το βρείτε στις ψηφιακές πλατφόρμες:
Download links
▶Google Play  https://bit.ly/2QPgZpQ
 Streaming links
Ακούστε το τραγούδι « Ο Τζίμι απ’την Ιντιάνα», εμπνευσμένο από τη ζωή του Τζέιμς Ντιν!