Φωτεινή Βασιλάκη: Με πάθος στο Αιγαίο | Νέο album



"ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΗΣ-ΑΡΗΣ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΣ-ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΚΟΥ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ...DREAM TEAM οπως τους φωνάζω....Πεντε άνθρωποι που αγαπώ και σέβομαι ιδιαίτερα... Πέντε άνθρωποι που με βοήθησαν να κάνω το όνειρο μου πραγματικοτητα και να κρατάω αυτήν τη στιγμή στα χέρια μου το CD αυτό που ερωτευτηκα απ'την πρωτη στιγμή....

Ανάμεικτα συναισθήματα... Χαράς, συγκίνησης...νοσταλγιας...Τι να πρωτοθυμηθω..Την ημέρα που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Θανάση για να διαλέξω τραγουδια και ήμουν σίγουρη η Κυρία ότι δεν θα μας παρει πολυ χρόνο γιατί του λέω θέλω μόνο ότι μιλάει για έρωτα, χωρισμό.... Ότι αναφέρει θάλασσες κατάρτια πανια μακρυά από μας χαχαχα... ποσα τραγουδια λέω θα μιλουν για έρωτα... Χωρισμό... Εεεε αν με άφηνε ακόμη εκεί θα ήμουν χωρίς ακόμη να έχω επιλέξει...θανασης Περιστέρακης /Σοφια Χαλκου το ένα καλυτερο απ'το άλλο...Τα γέλια μας... Τα αστεία μας μαζί με την Κ. Χριστίνα απολαμβανοντας το υπεροχο της lemoncello ζαλιζοντας την κάθε λίγο κ λιγάκι να ακουει τις επιλογές μας... Τις συναντήσεις μας και τις προβες μας με τον αγαπημένο μου Αντώνη Κουτσοκερη έναν υπέροχο μεγαλο μουσικό αλλα πανω απ'ολα Ανθρωπο με Α κεφαλαιο που λατρευω και ήταν όνειρο μου χρόνια από πολυ μικρουλα να τραγουδήσω τραγουδι του...Ημασταν παρεουλα με το αστεράκι μας απ'την Νάξο μας τον Αριστείδη Βερυκκοκο... Ένα νέο καλλιτέχνη που αγαπώ πολυ και το θυμαμαι στα πανηγυρια που τραγουδουσα με τον πατερα του να τον φέρνει σε ηλικία 7-8 χρονών και να ανεβαίνει στο παλκο να μας ξεσηκώνει με το υπέροχο ηχόχρωμα του βιολιου του... Ένα παιδι με αρχές από την υπέροχη οικογένεια του που αγαπώ κ εκτιμώ ιδιαιτέρως... Όλοι μαζί στο στουντιο να τρέχω αγχωμένη μην καθυστερήσω γιατί εγώ έχω ένα θέμα με το χρόνο πραγμα που εξοργίζει τρομερά τον Περιστερακη εεεε και το παλευα😊😊Μπαίνοντας όμως μέσα στο δωματιακι κι έχοντας παντα τη βοήθεια και τη στήριξη του Αντώνη μου του αγαπημένου ως αναφορά την ερμηνεία και του υπέροχου ανθρώπου και Καλλιτέχνη Γιάννη Μαχαιρα που πρωτη φορα συνεργάστηκα μαζί του αλλά ήταν λες κ ειχαμε συνεργασια ετών... Τόσο άνεση τόσο όμορφη επικοινωνία... Όλη την ώρα με το χαμόγελο κι ένα κλίμα χαράς κ αισιοδοξίας.... απλα ήταν μαγικά...ενα μαγικό ταξίδι με παθος...Παθιαστηκαμε πολυ όλοι μέσα απο αυτό το υπεροχο ταξιδι....Αυτό το έζησαν από πρωτο χέρι και ο Φίλος μου ο κολλητός μου ο αδελφός μου ο Μανώλης που πραγματικα ειναι δίπλα μου κ με στηρίζει σε όλα παρόλες τις λοξοδρόμησεις και τα λάθη μου κι αυτό είναι παραδειγμα πραγματικης αληθινής ανιδιοτελους φιλίας και η φίλη μου η κολλητή μου η αδελφή μου η κοπέλα που είναι σε όλες τις καλές κ τις κακές στιγμές παντα κοντά μου κ μου κρατάει το χέρι... Η Νεκταρία μου...
Βέβαια τίποτε απ'όλα αυτά δεν θα ειχα καταφέρει αν δεν ειχα στο πλευρο μου τους λατρεμένους μου γονείς και τον υπέροχο άντρα της ζωής μου που παιρνει αποφάσεις και εκφράζει γνώμη παντα για την μανουλα σαν μεγάλος άντρας τον υπέροχο γιο μου τον "Θανουλη μου".... Την οικογένεια μου που με λατρευουν με εμπιστευονται... Με πιστευουν και με στηρίζουν σε ότι κάνω.... Ελικρινά ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα απ'την καρδουλα μου σε όλους εσάς που με στηρίζετε με τις κοινοποιήσεις σας....τις αναρτήσεις σας...τα σχόλια σας...τα like σας..τα υπέροχα μηνυματα σας.... Ευχομαι κι εσείς οπότε ακουτε αυτά τα κομμάτια να θυμάστε υπέροχες στιγμές δικές σας ταυτίζοντας τες με τα τραγουδια μου..😢😊🎤🎻🙏 "Με παθος... στο Αιγαίο"

Φωτεινή Βασιλάκη


"Πάντα θα θυμάμαι, αυτή την υπέροχη συνεργασία, κι αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι.
Ξεχωρίσαμε μαζί με τη Σοφία Χάλκου όμορφους νησιώτικους στίχους και τους δώσαμε στον Αντώνη Κουτσοκέρη. Τους στόλισε με μουσικές μαγικές.
Βρεθήκαμε με την αγαπημένη μου Φωτεινή Βασιλάκη. Ένα υπέροχο πλάσμα μια εξαιρετική φωνή. Πραγματικά δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε. Ήταν όλα τα τραγούδια πανέμορφα. Ξεχωρίσαμε δώδεκα! Ανέλαβε την ηχογράφηση ο αγαπημένος μας συνεργάτης Γιάννης Μαχαίρας.
Αμέτρητες οι ώρες που περάσαμε στο στούντιο του μαζί με τον μαέστρο μας Αντώνη Κουτσοκέρη!
Θυμάμαι ,τον Άρη Βερύκοκκο να παίζει το μαγικό βιολί του και να μας μαγεύει, το ταξιδιάρικο παίξιμο του Πάνου Βέργου στο σαντούρι ,τα κρουστά του Παναγιώτη Χαραλάμπους, τα υπέροχα παιξίματα του λαούτου του Αντώνη Κουτσοκέρη!
Θυμάμαι τη Φωτεινή να έρχεται στο στούντιο με χαμόγελο, με τόση αγάπη και πάθος, να τραγουδάει το ένα τραγούδι μετά το άλλο τόσο καταπληκτικά και με τόσο συναίσθημα, και να μας καθηλώνει.
Θυμάμαι το γέλιο μας, τις συζητήσεις μας, την αγωνία μας.
Θυμάμαι τους φίλους Μανώλη και Νεκταρία που ήρθαν να ακούσουν από πρώτο χέρι τα τραγούδια μας και να μας λένε πόσο όμορφα είναι, και να παίρνουμε αισιοδοξία και δύναμη!
Θυμάμαι την τόση αγάπη και το μεράκι του φίλου μου Γιώργου Μουστάκα να φτιάξουμε το εξώφυλλο.
Θα θυμάμαι πάντα τη θετική ενέργεια όλων που συνέβαλαν για αυτό το cd και μια συνεργασία με όλους μοναδική!
Με πάθος... στο Αιγαίο! Ένα cd που θα το λατρέψετε, και κυκλοφορεί από τη cronos music.
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε!
Φωτεινή μου καλοτάξιδο!"

Με την αγάπη μου Θανάσης Περιστεράκης


Μουσική: Αντώνης Κουτσοκέρης
Στίχοι: Θανάσης Περιστεράκης, Σοφία Χάλκου 
Cronos Music, 2020