Tasa T: Hot Κατάσταση | Νέα κυκλοφορία

 


Ένα καλοκαιρινό τραγούδι από μια νέα ερμηνεύτρια που σίγουρα θα το αγαπήσετε όπως και την ίδια γιατί είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα!

Η Tasa T μας παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ''Hot Κατάσταση'' σε στίχους και μουσική του Restelio ο οποίος υπογράφει αρκετές επιτυχίες και σε άλλους καλλιτέχνες!

Ερωτικό αλλά και κάτι διαφορετικό συνδυάζοντας την ιδιαίτερη χροιά της με τα φωνητικά του μοναδικού Restelio μας ταξιδεύουν σε νέους ρυθμούς!

Tasa T - Hot κατάσταση | Official Audio Release

YouTube Link : 


 Στίχοι & Μουσική: Restelio

Ηχογράφηση, ενορχήστρωση, μίξη & mastering: Dj Lsoner Studio (WHOELSE?) Lsone Productions

Φωνητικά: Restelio

Επιμέλεια & Διεύθυνση παραγωγής: Restelio

Φωτογράφηση Εξωφύλλου: Kostas Delis

Επεξεργασία Εξωφύλλου: Restelio

Label: PlayMix Records

 

Buy & Stream | https://bit.ly/3ApEmeh

 

Tasa T: 

Instagram: https://bit.ly/3yzcLGM

Facebook: https://bit.ly/37xDg3r

 

PlayMix Records: 

Instagram: https://bit.ly/3jAg5Lt

Facebook: https://bit.ly/3lKJVjd

 

Στίχοι / Lyrics

Πες μου πόσο με θές

να θές μόνο με μένα να προχωρήσεις...

Θέλω για μένα να λες

και πρώτο θέμα σου να μαι στις συζητήσεις...

 

Μια Hot κατάσταση είσαι εσύ για αυτό

και άλλο δεν μπορώ.

Είσαι για μένα το ναρκωτικό μου

είσαι βάσανο μου και τ άλλο μισό μου.

 

Το οξυγόνο που μου δίνει ζωή

μια Hot κατάσταση μοναδική...

 

Λιώνω σαν με φιλάς

με ένα μονάχα βλέμμα σου με μαγνητίζεις...

Τρέμω όταν με ακουμπάς

και λόγια αγάπης όταν μου ψιθυρίζεις...

 

Μια Hot κατάσταση είσαι εσύ για αυτό

και άλλο δεν μπορώ.

Είσαι για μένα το ναρκωτικό μου

είσαι βάσανο μου και τ άλλο μισό μου.

 

Το οξυγόνο που μου δίνει ζωή

μια Hot κατάσταση μοναδική...

 

Όταν έρχεσαι κοντά μου ανεβαίνει η αδρεναλίνη

και νιώθω επιτέλους πως η φάση μας θα γίνει...

Είσαι εσύ για μένα μωρό μου πρώτο θέμα

κυλάς μέσα στις φλέβες μου κυλάς μέσα στο αίμα...

Ένα...μόνο σου φιλί με στέλνει σε άλλη διάσταση

είσαι επανάσταση μια Hot κατάσταση, μια Hot κατάσταση...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σε ηλικία 7 ή 8 ετών της τραγούδησαν Happy Birthday στην 1η δημοτικού στις ΗΠΑ στο σχολείο και τις ρώτησε η δασκάλα τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Της απάντησε ότι θέλει να γίνει Rock Star ( Αστέρας του ροκ) ή αστυνομικός. Δεν είχε σκεφτεί και ήταν αυθόρμητη απάντηση.

Στην 3η δημοτικού είχαν ακρόαση και την πήραν στην σχολική χορωδία όπου τραγουδούσε σε γιορτές.  

Ως η μεγαλύτερη αδερφή των τριών κοριτσιών που ήταν τότε πριν γεννηθεί και ο αδερφός τους, κάποιες φορές οργάνωνε σόου για τους γονείς τους και την γιαγιά τα Χριστούγεννα όπου σαν μεγαλύτερη τραγουδούσε στην μέση και ήταν οι αδερφές της χορωδία και χορεύανε σε ηλεκτρονική μουσική που ηταν η λεγόμενη club music που ήταν μουσική που παιζόταν από τα μεγαλύτερα club της Νέας Υόρκης και μόνο, όπου και μεγάλωσε (10 χρόνια) μετά την 1η δημοτικού.    

Σε ηλικία 12 ετών τα Χριστούγεννα τις αγόρασαν οι γονείς της το πρώτο της αρμόνιο όπου και έπαιξε το πρώτο μου τραγούδι και ήταν η Άγια Νύχτα στα Αγγλικά.

Τον επόμενο χρόνο τα Χριστούγεννα τις είχαν πάρει υπολογιστή, (από τα πρώτα παιδιά σε ολόκληρο το σχολείο) σε πολύ μικρή ηλικία είχε τον πρώτο της υπολογιστή και έτσι με πολύ αργά βήματα ασχολήθηκε με μουσική και τον υπολογιστή. 

Τα χόμπυ της άλλαξαν στην 1η γυμνασίου, λόγω ότι ήταν από πολύτεκνη οικογένεια ήθελε η μικρή της αδερφή να ξεκινήσει χορό και έτσι όλες οι αδερφές για 3 χρόνια, 6 μέρες την εβδομάδα άρχισαν να χορεύουνε, κλασικό μπαλέτο, jazz, κλακέτες , παραδοσιακούς χορούς, όπου οι αγαπημένοι της χοροί ήταν το κλασσικο μπαλέτο και το R&B. 

Στο γυμνάσιο ανακάλυψε ότι πέρα από ενδιαφέροντα καλλιτεχνίκα (θεατρικό εργαστήρι) είχε και αγάπη και ήταν καλή στα αθλήματα. Είχε αρχίσει να παίζει και volley στο σχολείο τις ώρες της γυμναστικής όπου είχα περισσότερες ώρες γιατί το είχε διαλέξει και ως ελεύθερο μάθημα. Γενικά είχε πολύ καλούς βαθμός 17 και άνω.

Στην 3η γυμνασίου ήταν πρόεδρος του σχολείου της μετά από προεκλογικό αγώνα. Ήτανν βοηθός σε πολλές εξωσχολικές ομάδες (σχολική εφημερίδα, βιβλιοθήκη κτλ).  Είχε ξεκινήσει στην σχολική ομάδα στίβου αφού πρώτα χρονομετρήθηκε στα 50 μέτρα και κέρδισε χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό. 

Στην 1η λυκείου ήρθαν οικογενειακά στην Ελλάδα όπου και πάλι άλλαξε χόμπυ και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο γενικό λύκειο όπου πήγαινε.

Στην δευτέρα λυκείου είχε αρχίσει να πηγαίνει στίβο 6 μέρες την εβδομάδα για  ένα χρόνο χωρίς να έχει κατέβει σε αγώνες. Για κάποια χρόνια λόγω της δύσκολης προσαρμογής δεν ασχολήθηκε καθόλου με μουσική και χορό. 

Αφού τελείωσε το λύκειο άρχισε να παίζω μπάσκετ και ακόμα συνεχίζει με πολλές δυσκολίες και διακοπές λόγω δουλειάς. 

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα χρόνια δεν είχε ασχοληθεί με την μουσική διότι δεν ήθελαν οι σχέσεις που είχα και ο πρώην αντρας μου που στην αρχή είχε συμφωνήσει να ασχοληθεί, αλλά μετά έκανε πίσω γύρισμα και υπάκουσα.

Όταν χώρισα το 2008 σιγά σιγά άρχισε να βρίσκει τον εαυτό της και ένα από αυτά ήταν η αγάπη για την μουσική. Έψαχνε να βρει τι είδος μουσικής θα μπορούσε να τραγουδήσει αλλά δεν κατέληξε. Άκουγε τραγούδια από μουσικούς και στιχουργούς είτε δεν τις άρεσαν ή δεν μπορούσε οικονομικά να ανταπεξέλθει.

Άργησε πάρα πολύ να κάνει το ξεκίνημα της αλλά νομίζει ότι το τραγούδι του Restelio στίχους και μουσική ήταν αυτό που μέσα της ήξερε ότι τις ταιριάζει και λόγω τα ακουσμάτων της στις ΗΠΑ. Τον εμπιστεύτηκε ως μουσικό παραγωγό και ελπίζει να πάει καλά η συνεργασία τους!.                             

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια