"Paris-Athènes-Berlin": Η Pavlina Styl στο RED JASPER για μια μοναδική μουσική βραδιά

 


‘Paris-Athènes-Berlin’

με την Pavlina Styl

Στο Red Jasper 17 Δεκεμβρίου 2021

Η περφόρμερ Pavlina Styl μετά την επιτυχία της μουσικής της παράστασης ‘Retour de la Lumière’ θα εμφανιστεί με την ορχήστρα της για μια μόνο βραδιά στο Red Jasper Cabaret Theater την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου με ανανεωμένο πρόγραμμα Paris-Athènes-Berlinκαι νέες πρωτότυπες διασκευές βασισμένο πάντα στο μουσικό θέατρο, το καμπαρέ και τον κινηματογράφο.

Επιλέγοντας τον θεατρικό λόγο του Β. Βrecht και την ιδιαίτερη μουσική του Κ. Weil, η PavlinaStyl ερμηνεύει με την μοναδική αισθαντική φωνή της γνωστά τραγούδια από τα musical του J. Kander για να μεταφέρει νοερά το κοινό στους δρόμους του Βερολίνου με κομμάτια από την δεκαετία του 1930 μέχρι το DarkCabaret του σήμερα, αλλά και να το παρασύρει στον ρομαντικό κόσμο του Παρισιού και την μουσική του καμπαρέ της Belle Époqueμε σήμα κατατεθέν την E. Piaf και τον J. Brel.

To πάθος της για τον «έρωτα και την αναρχία» την οδηγεί στη Ν. Ιταλία για να συναντήσει το Ν. Rota, αλλά πάντα επιστρέφει στην παλιά Αθήνα με μοναδικά κομμάτια από τους αγαπημένους της έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκη, Σ. Κραουνάκη, Γ. Σπανό με ρυθμούς jazz, swing, tango και waltz.


Συντελεστές :

Pavlina Styl: Φωνή

Μάνος Κιτσικόπουλος: Πιάνο

Δημήτρης Σίμος: Σαξόφωνο

Γιώργος Ρούλος: Κοντραμπάσο

Σεραφείμ Μπέλλος: Ντράμς-Κρουστά

 

Επιμέλεια παραγωγής: PavlinaStyl

Instagram: https://www.instagram.com/pavlina_styl_official/?hl=en

Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/    

https://youtu.be/M364uvHeKGk

 
Η Pavlina Styl συστήνεται: Σπούδασε Medical Sciences-Ηealth Psychology και Clinical Nutrition στο Πανεπιστήμιο τουSurrey Guildford με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Αθήνα συνέχισε τις σπουδές της στη μουσική, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού και μουσικού θεάτρου με τη σοπράνο ΜάιραΜηλολιδάκη, σύγχρονο τραγούδι με την Έλλη Πασπαλά, μαθήματα υποκριτικής με την Ελένη Σκότη και την Πέμη Ζούνη και κινησιολογίας με τη Φρόσω Κορρού. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες, περφόρμανς και μουσικοθεατρικά φεστιβάλ όπως το μικρό Παρίσι των Αθηνών-Petit Paris dAthenes κ.α. Ξεχώρισαν οι παραστάσεις της με τους τίτλους «MiLorDs», «Danser dans leNoir», «Les demoiselles dAvignon», «Doublevisage à l'extrême», «LesOmbresdelaRue», όπου συνεργάστηκε με τους πιανίστες-συνθέτες Μάνο Αθανασιάδη, Mάνο Κιτσικόπουλο, Χρίστο Θεοδώρου, Νίκο Καλαντζάκο και με τζαζ μουσικά σύνολα στην Αθήνα, σε χώρους όπως: το ΗalfNote, το Athenaeum Kελάρι Maria Callas, το Faust Bar Theater, το Θέατρο Χυτήριο, το El Convento del Arte, το Θέατρο Εliart, το Νομισματικό Μουσείο Aθηνών, το Τρένο στο Ρουφ, το Θέατρο Βeton 7, κ.ά., ερμηνεύοντας τραγούδια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου βασισμένα στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ, αλλά και στον κινηματογράφο με valse, tango,swing και jazz διασκευές μέσα από τους ρυθμούς τωνJ. Brel, Ε. Piaf, Κ. Weill, Μ. Dietrich, Ν. Rota, J. Kander, C. Porter, Γ. Σπανό, Σ. Κραουνάκη, Λ. Πλάτωνος κ.ά. Το 2019-2020 έπαιξε στη μουσικοθεατρική παράσταση «Clock Tick» σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη και τo 2018 στο βίντεο κλιπ της “Mαγνήτες” που γυρίστηκε στο Baumstrasse σε σκηνοθεσία Ραχήλ Καλαντζοπούλου. Ηχογράφησε την φωνή της για την θεατρική παράσταση «Pieta» του Γιώργου Στεφανακίδη που παίχτηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το 2017 και στο Διεθνές φεστιβάλ του Κιέβου. 


Που: Red Jasper Cabaret Theatre Πότε: Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου

Διάρκεια: 100’ χωρίς διάλειμμα

‘Ώρα έναρξης: 21:30

Διεύθυνση: Κεφαλληνίας 18,Αθήνα

Γενική Είσοδος: 12 ευρώ

Aπαραίτητες οι κρατήσεις! Τηλ. Κρατήσεων: 2108822551

 

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια.

Μέτρα Προστασίας:

Το Red Jasper Cabaret Theatre έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και λειτουργεί με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.

Το Red Jasper Cabaret Theatre λειτουργεί ως χώρος αμιγώς εμβολιασμένων.

Κατά την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου.

Για την αποφυγή συνωστισμού οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα από κάθε παράσταση.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια