Αλγόρυθμοι: Καλημέρα | Νέο τραγούδι


       Οι Αλγόρυθμοι ήρθαν σε μία περίοδο που όλα φάνταζαν στάσιμα. Την ώρα που  ο κόσμος συνήθιζε όλο και περισσότερο να κλείνετε στον εαυτό του. Την ίδια ώρα που μάθαινε να μένει μόνος του λόγω όλων αυτών των ιδιαίτερων και πρωτόγνωρων συνθηκών.

Οι Αλγόρυθμοι επέλεξαν αυτή την περίοδο για να σας παρουσιάσουν τραγούδια, τα οποία νιώθουν την ανάγκη να βγουν από το συρτάρι που τόσα χρόνια περίμεναν καρτερικά να ταξιδέψουν μαζί σας, μαζί μας.

Σε αυτές τις συνθήκες αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τα τραγούδια μας, τα οποία υπήρχαν για πολλά χρόνια στο συρτάρι και νιώσανε την ανάγκη πιο έντονα από ποτέ να βγουν και να ταξιδέψουν μαζί σας.

Σας παρουσιάζουμε το πρώτο τραγούδι από μία σειρά τραγουδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, σε μουσική του Φώτη Παπανικολάου με τίτλο «Άνοιξη»!!! Υποδεχτείτε την!!!

Η «Άνοιξη» στάθηκε η αφορμή για ένα καινούριο πανέμορφο ταξίδι… Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται ελπίζοντας να ζήσουμε πιο όμορφες μέρες… Να ανταμώσουμε ξανά… Και να πούμε «Καλημέρα»!!! Σε στίχους και μουσική του Φώτη Παπανικολάου.

Γιατί το τραγούδι και η μουσική δεν είναι ένα ταξίδι μοναχικό. Γιατί ιστορία γράφουν οι παρέες!!!

Καλό μας ταξίδι…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια