Γιάννης Τζανής: Club Killaz

 


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Club Killaz" του συγγραφέα μας Γιάννη Τζανή!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, οι οποίοι ωστόσο συνδέονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ξεκινούν το τελευταίο Σαββατόβραδο του Αυγούστου για το νάιτ κλαμπ Black Ego.

Ο Μάρκος είναι πρώην τοξικομανής που έχει κλέψει αρκετή ποσότητα ηρωίνης από τον Λύκο, έναν έμπορο ναρκωτικών, και πηγαίνει στο κλαμπ, όπου έχει δώσει ραντεβού με τη Μαίρη.

Η Μαίρη παίζει τον ρόλο του δολώματος που θα τσιμπήσει ο Μάρκος για να πέσει εκείνος κατευθείαν στα νύχια του Λύκου.

Ο Νίκος, μικροχουλιγκάνος, γυναικάς και αυθεντικός club killer, πετυχαίνει στο Black Ego τη Μαίρη, η οποία έγινε πριν οχτώ χρόνια, η πρώτη του ερωτική εμπειρία.

Εκείνη, που αρχικά δεν κατονομάζεται, νοικιάζει ένα από τα διαμερίσματα των οποίων ιδιοκτήτης είναι ο Νίκος και βρίσκεται στο κλαμπ για να ξοδέψει εκεί τις τελευταίες ώρες της ζωής της.

Και στο φόντο ο Οίκτος, ψευδώνυμο του μυστηριώδους γέρου που νοικιάζει το διαμέρισμα δίπλα από εκείνη και έχει ένα αλλόκοτο, κρυφό χόμπι· να ζωγραφίζει χαμόγελα στα πρόσωπα αγιογραφιών.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Τζανής γεννήθηκε το 1993 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην κατεύθυνση “Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας”.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 172

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-23-3

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Club Killaz" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/club-killaz/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια