Ο Στέφανος Κορκολής στο θέατρο Παλλάς – Φιλική συμμετοχή Πάνος Μουζουράκης


Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στη προπώληση της συναυλίας για τις 9/5 ο Στέφανος Κορκολής θα πραγματοποιήσει ακόμα μια εμφάνιση τη Δευτέρα 16/5. Μια συναυλία που ουσιαστικά σηματοδοτεί και την λήξη της σεζόν για το θέατρο Παλλάς. 

Φιλική Συμμετοχή Πάνος Μουζουράκης 
Μαζί του η Σοφία Μανουσάκη.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης πέρα από την αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη , ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και άλλοι.

Στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Ο άγγελος μου», «εκατό φορές κομμάτια», «Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου», «Οι αποσκευές», «Σ´έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες από τη δεκαετία του 90’ όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού», «Ti Voglio», «Έχω μια διαίσθηση», «Χωρίς εσένα» , «Οι μέρες της φωτιάς», «Αγάπη παράξενη» και πολλά άλλα.

Επί σκηνής θα τον τιμήσει ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς ο Πάνος Μουζουράκης.


Παρότι η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν δισκογραφικά ήταν το 2011 όταν ο Στέφανος «έδωσε» τη σκυτάλη στον Πάνο με το τραγούδι «Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου» με την αφορμή μιας πολύ γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης εκείνη τη χρονιά. Μία διαχρονική επιτυχία συνδεδεμένη με τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής μας που μέτρα εκατομμύρια views.

Μαζί του η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων».


Τη Δευτέρα 16 Μαΐου ο Στέφανος Κορκολής στο θέατρο Παλλάς για μια αξέχαστη βραδιά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο ,πλήκτρα Σάββας Ρακιντζάκης : πλήκτρα Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα -κρουστά -τραγούδι Βικτωρ Κουλουμπής: μπάσο Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι Ηχοληψία: Δημήτρης Δημητριάδης Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόκας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια