Δημήτρης Φαρής: Σώζοντας την Τζέιν Άλντεν


«Σώζοντας την Τζέιν Άλντεν»

Δημήτρης Φαρής

Τιμή: 12,90 ευρώ, Σελίδες: 204

Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-207-112-0

Εκδόσεις Υδροπλάνο

 

Μπορεί κανείς να αλλάξει τα γεγονότα όταν αυτά έχουν ήδη συμβεί; Μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή; Μπορεί να φτάσει ξανά στο ίδιο σταυροδρόμι και να πάρει τον άλλον δρόμο; Το πρωί παίζει αμέριμνος μουσική στο πάρκο των παιδικών του χρόνων. Το επόμενο πρωί φτάνει στη Νέα Υόρκη και βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όνειρα και τους εφιάλτες του. Ο Στέφανος πρέπει να διορθώσει το παρελθόν και έχει μόνο τρεις εβδομάδες διορία. Μοναδικά του όπλα ένα σαξόφωνο, ένα παλτό και η αγάπη για μία γυναίκα που δεν έχει συναντήσει ποτέ. Μέσα από τις συμπληγάδες του Χρόνου θα παίξει το πιο δύσκολο παιχνίδι, αυτό του ανθρώπου που γνωρίζει το μέλλον.

 

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Φαρής γεννήθηκε στο Duisburg της τότε Δυτικής Γερμανίας από Έλληνες μετανάστες. Σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως καθηγητής σε Λύκειο. Έχει πτυχίο κλασικού πιάνου και ασχολείται εντατικά με τη μελέτη του σαξόφωνου.

Κάποια βράδια του χρόνου εμφανίζεται ως μουσικός σε μπαρ και συναυλιακούς χώρους, παίζοντας πιάνο και σαξόφωνο σε μικρά τζαζ μουσικά σχήματα. Με τη συγγραφή ιστοριών ασχολείται από τη στιγμή που κατάλαβε ότι η ζωή είναι σημαντική και η μνήμη πεπερασμένη. Έχει εκδώσει το «Stay Tonight» (Μικρές Εκδόσεις, 2016) και το «Ξύπνημα» (Εκδ. Παράξενες Μέρες, 2017). Όταν δεν φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπάει, τρέχει σε στάδια και φυτεύει γιούκες σε δημόσιους χώρους. Τις νύχτες, μέσα από τα όνειρά του, ζει μια δεύτερη ζωή.


Εκδόσεις Υδροπλάνο

Γιαννάρου 19, Αθήνα 174 55,

Τηλ: 21 0724 7042, info@ydroplanobooks.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια