Αργύρης Ναστόπουλος: Fashion Star | Νέο τραγούδι

 


Argyris Nastopoulos– «Fashion Star»

 

Η super επιτυχία με ήχους των 80s – 90s κυκλοφορεί!

 

Μετά την κυκλοφορία του "Pose", που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Air Play των ραδιοφώνων, η μηχανή του χρόνου του Αργύρη Ναστόπουλου επανέρχεται με το νέο τραγούδι "Fashion Star" γυρίζοντάς μας, για άλλη μια φορά στα «80s» και στα «90s», ζωντανεύοντας τις πιο νοσταλγικές αναμνήσεις μας!

Ο Αργύρης Ναστόπουλος, με το νέο του τραγούδι, συνεχίζει να ενώνει το χθες με το σήμερα, με στόχο να γνωρίσουν τα νέα παιδιά τους όμορφους ήχους του χθες, ξεναγώντας τους, μέσω της μουσικής, στις συναρπαστικές εκείνες εποχές, όπου χορεύαμε χωρίς ανάσα στις Ντίσκο, και ζούσαμε νέους έρωτες, δημιουργώντας όμορφες στιγμές και αναμνήσεις!! 

 

Το “Fashion Star” έχει μουσικές επιρροές από το τραγούδι "Vogue", το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 σε 30 συνολικά χώρες, κάνοντας το – τότε – τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της Madonna.

Είναι αφιερωμένο, στους μοναδικούς εκφραστές των ‘80s – 90s , σε όσους βίωσαν τις μοναδικές εκείνες δεκαετίες, και σε όλα όσα έβαλαν τη "σφραγίδα τους", κάνοντας την εποχή εκείνη ξεχωριστή.

 

Το "POSE" και το “Fashion Star” αποτελούν προπομπό του ολοκληρωμένου digital album του πρόκειται να κυκλοφορήσει, τον Οκτώβριο του 2022 με γενικό τίτλο "Ακούς", από την Keys Records ,προετοιμάζοντάς μας, μουσικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει... Ντυθείτε άνετα και "ταξιδέψτε" , με τη μηχανή του χρόνου πίσω στην ώρα “80’s – 90s o’ clock” μαζί με τον Αργύρη Ναστόπουλο!

 

Όλοι μπορούμε να γίνουμε "Fashion Star", ετοιμάσου να γίνεις και εσύ. Τόλμησέ το, μπορείς !! 

 

Aκούστε το Τραγούδι  στο YouTube: Βρείτε το «Fashion Star» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotifyhttps://spoti.fi/3Kz0mcP

iTunes/Apple Musichttps://apple.co/3To5ILT

Deezerhttps://bit.ly/3e3SrrV

ISRC: FR-X45-22-51420

 

SOCIAL MEDIA

Argyris Nastopoulos

Spotifyhttps://spoti.fi/3pVwvlP

Instagram: https://bit.ly/3awR3fn

TikTokhttps://bit.ly/35HnsOF

YouTube: https://bit.ly/2wWkAvI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια