Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Σάββατο 5 και 12 Νοεμβρίου

 


Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, με αγαπημένα τραγούδια στις «αποσκευές» τους αλλά και με αφορμή το πρόσφατο ντουέτο τους «Aν εμείς χωρίσουμε» που περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο του Κώστα με τίτλο «Περιοδεία εντός» και το ακόμα πιο πρόσφατο «Σήκωσε κύμα» που έγραψε ο Κώστας για την Ανδριάνα, θα εμφανιστούν για δύο Σάββατα, 5 και 12 Νοεμβρίου, στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισαν να σηκώσουν χορό και κύμα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, φέρνοντας κοντά τους το παντοδύναμο χιούμορ και το stand up, μετά από αυτά τα τρία πολύπαθα χρόνια που περάσαμε όλοι μας, θέτοντας την ερώτηση "τι άλλο μπορεί να πάει στραβά";

Χορηγός επικοινωνίας: Texnes OnLine
 

Δυο βραδιές, με όλα τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή τους ή με τη φωνή μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών αλλά και τραγούδια που αγαπούν πολύ από όλες τις εποχές.

Από το "Μοίρα μου έγινες" μέχρι το "Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου" και το διεθνές Spell και από το "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα", το "Σαν να μη πέρασε μια μέρα" και το "Για να σε συναντήσω" ως το "Η επιμονή σου" και το "Είναι εντάξει μαζί μου", η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές

Το πρώτο Σάββατο, καλεσμένος τους, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ένας από τους καλύτερους stand up κωμικους της γενιάς του, με πάνω από 1000 παραστάσεις στο ενεργητικό του, θα παρουσιάσει αποσπάσματα από την παράστασή του «Χαμένη γενιά», τη γενιά των σημερινών 40ρηδων. 15 λεπτά γέλιο, αισιοδοξίας και αυτοσαρκασμού κόντρα στις εποχές που ζούμε.

To δεύτερο Σάββατο, καλεσμένοι τους ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και ο Θάνος Αυγερινός. Έρχονται από την Θεσσαλονίκη, μπλέκουν το stand up comedy με νότες -σαν δυο πολύ καλοί μουσικοί που είναι, με πρωτοτυπία και ευρήματα- και υπόσχονται άφθονο γέλιο με αποσπάσματα από την κωμική μουσική τους παράσταση «Μη Άσματα».

Σας περιμένουμε ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής

Εξάλλου, τι άλλο μπορεί να πάει στραβά;

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.00

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

*Είσοδος στο μπαρ: 10 ευρώ (στην είσοδο της Σφίγγας)

*Είσοδος σε τραπέζι: 15 ευρώ (μέσω τηλεφωνικής κράτησης ή στην είσοδο της Σφίγγας)

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/

 

*Τα εισιτήρια εισόδου είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια