Η Real Music Greece παρουσιάζει τον ταλαντούχο Άκη Δελλή στο τραγούδι «Τα μάτια σου»


Η Real Music Greece παρουσιάζει τον ταλαντούχο Άκη Δελλή στο τραγούδι «Τα μάτια σου» σε στίχους και μουσική του ίδιου του ερμηνευτή!



Πρόκειται για ένα σύγχρονο τσιφτετέλι που θα σας ξεσηκώσει από το πρώτο κι όλας άκουσμα σε ενορχήστρωση του Μανώλη Ζαχαρίου.

O Άκης Δελλής γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και προέρχεται από μουσική οικογένεια.

Από μικρή ηλικία συμμετείχε σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου του με βραβεύσεις και υποτροφίες.

Έχει σπουδάσει σύγχρονο τραγούδι και ντραμς στο Μουσικό Ωδείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης με υποτροφία στο Trinity College of London.

Έχει λάβει συμμετοχή στο Fame Story 2 καθώς και σε άλλες μουσικές εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Από την ηλικία των 17 ετών, περίπου στα τέλη της τρίτης λυκείου ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι έχοντας συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Βαλάντη, την Τζένη Βάνου, τον Σταύρο Φωτιάδη και άλλους πολλούς καλλιτέχνες καθώς έχει λάβει μέρος και σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τo 2012 έρχεται η πρώτη του προσωπική δουλειά με το ομώνυμο τραγούδι "Άσε με να σε αγαπήσω" σε στίχους και μουσική που υπογράφει ο ίδιος. Στην πορεία έρχονται και άλλα πολλά αγαπημένα τραγούδια σε στίχους δικούς του αλλά και άλλων καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης με το νέο του τραγούδι «Τα μάτια σου» και με συνοδοιπόρο την Real Music Greece στο νέο του ταξίδι, ήρθε για να μείνει ελπίζοντας πως και εσείς θα γίνετε αρωγοί στην καλύτερη προώθησή του.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια