Ελένη Σίντου: Αδαμάντινα τείχη


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αδαμάντινα τείχη" της συγγραφέως μας Ελένης Σίντου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, η Bell Jefferson, μια ψυχρή σκύλα, όπως τη χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί της, κορυφαία όμως κατάσκοπος της CIA, στέλνεται στο Κίεβο υποδυόμενη τη γραμματέα του Αμερικανού πρέσβη για να αναλάβει φαινομενικά μια απλή αποστολή∙ εκτίμηση, παρακολούθηση και αναφορά όσων αφορούν τον πρόεδρο της χώρας. Μπλέκεται, όμως, σε ένα απρόσμενο ρομάντζο και βυθίζεται στη γοητεία της Ουκρανίας, κάτι το οποίο της στοιχίζει το καθαρό μυαλό και το άμεμπτο βιογραφικό της.

Με τον πατέρα της, αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας, να την παρακολουθεί και τη ρωσική απειλή να ξεδιπλώνει τα δίχτυα της πάνω από την πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, δίνει τον δικό της αγώνα να κρατήσει πλάι της τον μοναδικό της έρωτα αλλά και να μην ταράξει τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής. Από το Κίεβο στο Τσερνίχιβ, στην Οδησσό και στο Ιρπίν καταδιώκεται από Ρώσους κατασκόπους, σκοτώνει, αιχμαλωτίζει και ανακρίνει. Ο πόλεμος αρχίζει και η ίδια αναλαμβάνει τη σημαντικότερη αποστολή της ζωής της.

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται… Ή μήπως όχι;


 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελένη Σίντου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σπούδασε Πληροφορική και ΜΜΕ στο ΑΤΕΙ Πάτρας (Παράρτημα Πύργου). Έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Λυκόφως το πρώτο της μυθιστόρημα, της σειράς “Τα δαιμόνια της φύσης”, με τίτλο “Αρλίν”. Έχει συγγράψει δέκα μυθιστορήματα τα οποία παραμένουν ανέκδοτα.

Επίσης, παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής και λογοτεχνίας του φανταστικού, το Master Class Συγγραφής του Κώστα Κρομμύδα, όπως επίσης και το σεμινάριο «Εγκληματολογία: στο μυαλό ενός δράστη» του ΚΕΔΙΒΙΜ Παντείου.

Αγαπά και θαυμάζει τον Τόλκιν, τον John Verdon και τη σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 384

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-109-4

Τιμή: 16,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Αδαμάντινα τείχη" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/adamantina-tixi/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.


Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια