Ζανέλ: "Χαμογέλα μου λίγο..." στον Εναλλακτικό πολυχώρο Τέχνης Δρώμενα στη Χαλκίδα


Σε μία εποχή όπου η τρυφερότητα είναι το μόνο που μας έχει απομείνει, η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη ρετρό αισθητική, έχοντας έναν επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεων τον περασμένο χειμώνα και το καλοκαίρι που ακολούθησε, ξεκινά τις χειμερινές εμφανίσεις της. Το νέο της πρόγραμμα θα απαρτίζεται από τραγούδια που εξυμνούν την τρυφερότητα και τη δύναμη της αγάπης, τη δύναμη του να χαμογελάς. 

Χαμογέλα μου λίγο-Ζανέλ (Acoustic Cover Live): https://www.youtube.com/watch?v=0QPQo70CMd0

Από το 2018 έως και σήμερα, η Ζανέλ πρεσβεύει τη ρετρό αισθητική τόσο δισκογραφικά όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις της, όπου τραγουδά τα πιο σημαντικά διαμάντια της εποχής του ελαφρού τραγουδιού. Με γνώμονα την αγάπη της για τις σπουδαίες μελωδίες, θα συνεχίσει να μας παρουσιάζει τη χρυσή αυτή εποχή του τραγουδιού, με πινελιές από τραγούδια σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών του σήμερα.

Από τον Μιχάλη Σουγιούλ στον Αττίκ, από τον Γιώργο Μουζάκη στον Κώστα Καπνίση, από τον Μίμη Πλέσσα στον Γιώργο Κατσαρό και στον Γιώργο Χατζηνάσιο, η Ζανέλ θα μας ταξιδέψει στα μεγάλα τραγούδια του χθες και του σήμερα, που ερμήνευσαν φωνές όπως η Δανάη Στρατηγοπούλου, η Γιοβάννα, η Μαρινέλλα, η Ζωή Κουρούκλη, η Κλειώ Δενάρδου, η Σοφία Βέμπο, η Στέλλα Γκρέκα, η Νανά Μούσχουρη, η Τζένη Βάνου, η Εντίθ Πιάφ, η Λάρα Φαμπιάν, η Μαρίζα Ρίζου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Γιάννης Πάριος και άλλες σπουδαίες φωνές της δισκογραφίας. 

Στο πιάνο, ο Χρήστος Κουμούσης.

Σας περιμένουμε :

Στην Χαλκίδα στον Εναλλακτικό πολυχώρο Τέχνης Δρώμενα.
 Ιφιγενείας 8Α Χαλκίδα - Τηλ : 2221062762 
 Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 22:00 για μια ξεχωριστή βραδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια