Κλαίρη Θεοδώρου: Σ' αγαπώ μέχρι θανάτου



Ημ/νία έκδοσης: 20 Μαρ 2025
Θεματική Κατηγορία: Crime - Μυστηρίου
Ηλικία: 18+
Σελίδες: 448
ISBN: 978-618-01-6009-3
Εκδόσεις: Ψυχογιός


«Πολλοί θα σκότωναν γι΄αυτούς που αγαπούν πιο πολύ…Λίγοι όμως θα σκότωναν αυτούς που αγαπούν πιο πολύ!»

Κοπεγχάγη, 21 Δεκέμβριου 2021
Σε μια αποθήκη, το περιεχόμενο της οποίας βγαίνει σε πλειστηριασμό, βρίσκονται δώδεκα μεγάλες μαύρες βαλίτσες. Μέσα σε αυτές υπάρχουν δώδεκα διαμελισμένα γυναικεία σώματα.

Αμβούργο, 26 Δεκεμβρίου 2021
Το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας βρίσκεται στο εσωτερικό μιας πεταμένης βαλίτσας. Την έχει σκοτώσει ο ίδιος ο πατέρας της, όπως ενημερώνει τηλεφωνικά τις αρχές, προτού αυτοκτονήσει.

Πώς γίνεται όμως να σκοτώνει κάποιος τον άνθρωπο που αγαπά πιο πολύ στον κόσμο και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζει;

Ο επιθεωρητής Ρούπερτ Κίλερ και η συνεργάτιδά του, Ντανιέλα Τσο, καλούνται εσπευσμένα στο Αμβούργο. Σύντομα θα καταλάβουν ότι κάποιες φορές ο δολοφόνος είναι μονάχα ένα πιόνι και πως η απώλεια μνήμης μπορεί να είναι και ευλογία.

Διότι τα φαντάσματα είναι πολύ πιο καταστροφικά όταν εξακολουθούν να ζουν. Ιδίως όταν ο «ενορχηστρωτής» κρατά στα χέρια του τα νήματα της «κοσμικής ισορροπίας».


Η ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ γεννήθηκε στην Ελλάδα και πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία. Ζει στην Αθήνα με τον άντρα της και τα σκυλιά τους και λατρεύει τα ταξίδια. Έχει σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία και Φωτογραφία κι έχει εργαστεί και στους δύο αυτούς τομείς επί σειρά ετών. Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή, τη μετάφραση και την καλλιτεχνική φωτογραφία. Είναι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ είναι το δεύτερο ατομικό αστυνομικό της μυθιστόρημα, προϊόν του πάθους της για μυστηριώδεις ιστορίες, παιχνίδια του μυαλού και ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΑΛΙΚΕΣ ΣΙΩΠΕΣ, ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ και, σε συνεργασία με τη Λένα Μαντά, τα πρώτα τέσσερα βιβλία της σειράς ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια