Συναυλία Παντελή Θαλασσινού & Φωτεινής Βελεσιώτου στη Μύκονο


Ο Παντελής Θαλασσινός συναντά τη Φωτεινή Βελεσιώτου αυτό το καλοκαίρι και μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές. Δύο φίλοι μαζί επί σκηνής με τραγούδια τους που έχουμε αγαπήσει και πολλά που αγαπούν οι ίδιοι και θα μοιραστούν μαζί μας.


Ο Παντελής Θαλασσινός μας έχει σημαδέψει με τα σπουδαία του τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών έως σήμερα. 
Τραγουδοποιός που καταθέτει με συνέπεια την αλήθεια του μέσα από τα λόγια και τις μουσικές του. «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμα σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια», «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», «Κράτα για το τέλος» όλα όσα έχουμε τραγουδήσει σε μια βραδιά αξέχαστη. 

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται. 
Μια γέφυρα που ενώνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με το σήμερα και το πιο αληθινό κομμάτι της ερμηνείας και της έκφρασης. 
Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά λαϊκά, είτε τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού. 

Μαζί τους ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου. Τον οποίο γνωρίσαμε από την πολυετή παρουσία του δίπλα στην Γλυκερία, αλλά και από την ταινία Ευτυχία καθώς ερμηνεύει δυο σπουδαία τραγούδια, το «μου σπάσανε τον μπαγλαμά» και το «ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι». 

“Ένα εισιτήριο στην τσέπη” μας για ένα μοναδικό ταξίδι τώρα που δεν υπάρχουνε “Διόδια”… 

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 στις 9 μ.μ. – 11:30 μ.μ.
Γηπεδο Κορφου Μυκονος
Πώληση εισιτηρίων από Mykonos Art Festival