Καρέ του έρωτα, του Κώστα Πρετεντέρη στο Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης"ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
5 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00
στο Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" (Δήμος Ιλίου – Δήμος Αγ. Αναργύρων – Καματερού), η κωμωδία του Κώστα Πρετεντέρη «Το καρέ του έρωτα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη 

Πρωταγωνιστούν: 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ,
ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,
ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ,
ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΚΟΣ,
ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΣΠΑΡΗ
Φιλική συμμετοχή: ΝΕΛΛΗ ΓΚΙΝΗ

Στην ατμόσφαιρα και την εποχή της ξένοιαστης και πολύχρωμης δεκαετίας του '70 μας μεταφέρει η φετινή καλοκαιρινή παράσταση “Το καρέ του έρωτα”, που ανεβάζει ο Γιώργος Φρατζεσκάκης.
Πίσω, στα φανταιζί κοστούμια, τα ποπ τραγούδια, τα χρωματιστά φώτα και τις λαμπερές επιγραφές των καλοκαιρινών θεάτρων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Ο Κώστας Πρετεντέρης, ο “μαιτρ” της κωμικής ατάκας, σημαδεύει με την εξαιρετική πένα του, από τη δεκαετία του '50 και μετά, την ελληνική κωμωδία και όχι μόνο.
Στο “Καρέ του έρωτα” συνθέτει την ανώδυνη γελοιογραφία ενός κοσμικού μικρόκοσμου μπερδεύοντας τις ταυτότητες κι ανακατεύοντας τα ζευγάρια, τα κοινωνικά στρώματα και τις γλώσσες.
Μια φιλική συντροφιά, περνάει την ώρα της με ερωτικές, οικονομικές, συζυγικές και αστυνομικές ίντριγκες, σ’ ένα κοσμοπολίτικο νησί, κι ο θεατής απολαμβάνει “την διασκεδαση μέσα στην διασκέδαση”.

Σκηνοθεσία - Μουσική επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
Σκηνικό: ALPHONSO THIABY
Κοστούμια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΣΠΑΡΗ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΤΥΡΑ
Φωτογραφίες: ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ
Artwork: ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΛΑΣ
Επικοινωνία: ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ


Ο κύριος Γιάννης Πρετεντέρης προσφέρει τα δικαιώματα του έργου του πατέρα του, στο «Χαμόγελο του Παιδιού».