Δείτε το 6ο και 7ο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς ''Πρόσκληση'' που είναι είδος θρίλερ - μυστηρίου


Η διαδικτυακή σειρά φαινόμενο ''Πρόσκληση'' που είναι είδος θρίλερ - μυστηρίου κάνει πάταγο στο Youtube. Σε κάθε επεισόδιο αποκαλύπτεται και ένα νέο στοιχείο που φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια.

Το 7ο επεισόδιο βγήκε και είναι συναρπαστικό!!!Περίληψη 6ου Επεισοδίου:

Η Κατερίνα επισκέπτεται την ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του καθηγητή Κέρμαν, καθώς και με τα περαιτέρω στοιχεία που έχουν συλλέξει τα μέλη της. Έτσι μετά από συζητήσεις, οι δύο πλευρές συμφωνούν από κοινού, να ξαναμπεί η ομάδα με τον απαραίτητο εξοπλισμό στο εργοστάσιο προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της αλήθειας! Όμως μέσα σ' αυτό το ψυχρό και σκοτεινό μέρος, θα τους ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος φέρνοντας στην επιφάνεια ένα κοινό και ίσως μοιραίο γι' αυτούς βίωμα! Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά… ξαφνικά οι επιβλητικές πόρτες του εργοστασίου κλείνουν και η περιπέτεια τώρα ξεκινάει!!!
Θα καταφέρουν τα μέλη της ομάδας να απεγκλωβιστούν από το εργοστάσιο ή θα θαφτούν ζωντανοί παίρνοντας μια για πάντα την αλήθεια μαζί τους;;;;;


Περίληψη 7ου Επεισοδίου:

Η ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στο υγρό και σκοτεινό εργοστάσιο προσπαθώντας να έρθει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην αλήθεια! Έτσι τα μέλη της με όπλο τους το θάρρος, συνεχίζουν ν' αναζητούν στους διαδρόμους του, τις αποδείξεις που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης! 'Όμως κάποια απροσδιορίστου προέλευσης μεταφυσικά φαινόμενα κάνουν την εμφάνισή τους και διαταράσσουν την ηρεμία της ομάδας, με σκοπό να την αναγκάσουν να οπισθοχωρήσει!!! Και εκεί που όλα μοιάζουν να μην καταλήγουν πουθενά, η ανεύρεση ενός σημαντικού στοιχείου θα δώσει το έναυσμα για να ξετυλιχτεί το κουβάρι του μυστηρίου! Παράλληλα κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δρακόπουλος βρίσκεται σ' ένα μπαρ μαζί με τον δικηγόρο του (Κωνσταντίνο Σπύρου) και εμφανώς ταραγμένος διαπληκτίζεται έντονα μαζί του!
Τι είναι άραγε αυτό που πραγματικά τάραξε τον επιχειρηματία Δρακόπουλο και ποιό στοιχείο-κλειδί θα έρθει στο φως των εξελίξεων;;;


Παίζουν:

Βύρων Κολάσης. Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Εύα Αλεξανδροπούλου, Σίμος Δρακόπουλος, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δημήτρης Νέζης, Μάρθα Μουτσάκη, Νικόλας Μουρελάτος, Cate Capasso και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια