Αφιέρωμα στη ραδιοφωνική παραγωγό Φαίη Οικονομίδη




.

Η Φαίη Οικονομίδη ασχολείται πολλά χρόνια με τη δημοσιογραφία. Το 1994 ξεκίνησε πρακτική άσκηση στην έγκριτη εφημερίδα "Καθημερινή". Έκτοτε συνεργάστηκε με έντυπα μέσα, εφημερίδες και περιοδικά ποικίλής ύλης, όπως το Παιδί και νέοι Γονείς, του ομίλου Δραγώνα, με τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως ο Polis και ο Seven X και με ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως ο Antlantis, ο Εν Πειραιεί κ.α.


Από το 2019 έως και σήμερα την απολαμβάνουμε στην εκπομπή της "Ιστορίες από την κουίντα" που εκπέμπει από τον La vita Web Radio. Η εκπομπή της δημιουργήθηκε με σκοπό να ακούγεται η ζωή και το έργο του κάθε καλλιτέχνη και να αναδεικνύεται η προσωπικότητά του. Να ξετυλίγεται δηλαδή ο μίτος της καριέρας του, χωρίς ο ίδιος να έρχεται σε δύσκολη θέση απαντώντας σε αδιάκριτα πράγματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. 
Κουρασμένη από το gossip, η Φαίη Οικονομίδη αποφάσισε να φτιάξει στην ουσία μια εκπομπή, όπου θα προβάλλεται το προφίλ του εκάστοτε καλλιτέχνη που υπηρετεί το θέατρο με ήθος και αγάπη. Ο La vita Web Radio και ο Γιάννης Ταμπάκης όπως μας εξομολογείται, της έδωσαν αυτήν την ευκαιρία και τους ευχαριστεί από καρδιάς. Τα τραγούδια της εκπομπής είναι δικής της επιλογής. Ανήκουν στο φάσμα του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού,  καθώς επιθυμία της είναι οι στίχοι να μιλούν κατευθείαν στην ψυχή των ακροατών αλλά και της ίδιας. 
Η ανταπόκριση των καλλιτεχνών στο κάλεσμά της είναι μεγάλη και αυτό τη συγκινεί και την καθιστά ακόμη πιο υπεύθυνη απέναντί τους. 
Η Φαίη Οικονομίδη αγαπά το θέατρο από μικρή. Ο κόσμος αγκάλιασε το εγχείρημά της και αυτή είναι η ωραιότερή της ανταμοιβή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια