Γεωργία Χαϊδεμενοπούλου: ΟΤΑΝ ΝΟΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΛΑ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ | Νέα έκδοση


Παιδικό βιβλίο
Συγγραφέας: Γεωργία Χαϊδεμενοπούλου
Εκδόσεις: Αποστακτήριο
Σελίδες: 30
ISBN: 978-618-84930-8-7
Έτος Έκδοσης: 2020
Τιμή: 10 ευρώ

Από το οπισθόφυλλο διαβάζουμε…

Έχει και η Γρίπη το δικό της Γενεαλογικό Δέντρο! Δε νομίζετε; Η Βασίλισσα Κορώνα και οι πανούργες αδερφάδες της, η Αρχιδούκισσα Γρίπη, η Μαρκησία Συς και η Κόμισσα Όρνις, κατέστρωναν τα φθονερά σχέδιά τους εναντίον των ανθρώπων, στρατολογώντας χιλιάδες μικρά πλασματάκια… Τα ζωηρά, πονηρά και ζημιάρικα μικρόβια, που έχουν έναν σκοπό, να εισβάλλουν στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι ανίκητα; Όχι! Με ασπίδα την υγιεινή ζωή και όπλο τη σωστή διατροφή, θα βγούμε νικητές!

Η Γεωργία Χαϊδεμενοπούλου συνθέτει με μαεστρία μια σημαντική σε νοήματα και μηνύματα παιδική ιστορία, μέσα από την οποία τονίζει τα εξαιρετικά “όπλα” που διαθέτει η φύση ώστε να καταπολεμήσει τις ασθένειες. Φρούτα, βότανα και λαχανικά συντάσσονται στην πρώτη γραμμή της ανθρώπινης άμυνας για να διώξουν μακριά τις ιώσεις και τα μικρόβια.

Αυτή είναι η περιπέτεια του μικρού Πάρη που με χαρά θα προσπαθήσει να τη διαδώσει σε κάθε παιδάκι! Κι αν τη διαβάσουμε, θα καταλάβουμε πως «ΟΤΑΝ ΝΟΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΛΑ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ!»


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤH ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…

Η Γεωργία Χαϊδεμενοπούλου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται και είναι διορισμένη εκπαιδευτικός στο νησί της Ρόδου. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ιταλικής Φιλολογίας ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κατεύθυνση Λογοτεχνία - Πολιτισμός. Είναι Υποψήφια Διδάκτορας του τμήματος Ιταλικής Φιλολογίας ΑΠΘ στον τομέα Ιταλικής Λογοτεχνίας και Λογοτεχνικής Μετάφρασης.
Είναι συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και έχουν εκδοθεί πολλά λογοτεχνικά βιβλία της και Μελέτες στην Ελλάδα και την Ιταλία. Είναι μέλος της Αμφικτυονίας Ελληνισμού και της Παγκόσμιας Ένωσης Συγγραφέων και Καλλιτεχνών.

Ζητήστε το από κάθε βιβλιοπωλείο!

Σελίδα του βιβλίου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια