MONDKID: Rolly | Νέο τραγούδι



Η Minor Music παρουσιάζει το 'Rolly' από τον MONDKID. Το κομμάτι είναι ομώνυμο με το πρώτο του προσωπικό LP, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα!


Ο 24χρονος rapper κατάγεται από το νησί της Χίου. Oι μουσικές επιρροές του, όπως ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε, κυμαίνονται από Jazz, σε Blues μέχρι.. Opera, αλλά αγαπημένο είδος μουσικής, μακράν η hip-hop και η Rap. Αγαπημένοι artists και πηγές έμπνευσης του από την σκηνή, είναι καλλιτέχνες όπως οι: ΝF, J. Cole, 21 Savage, XXXTentacion, Ski Mask The Slump God, ASAP Rocky, Drake και πολλοί ακόμα.

 

O MONDKID μας μιλάει για το μέλλον και το μόνο που φαντάζει σίγουρο, είναι πολύ μουσική! Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται, αν όλα πάνε καλά, πολλές δουλειές με την Minor Music. Επίσης, ετοιμάζει κάτι φρέσκο με την ομάδα του απ' το νησί, ο λόγος για τους 'Rockazz'. Κάτι σίγουρα πιο χορευτικό και διαφορετικό από αυτά που μας έχει δώσει να ακούσουμε ως τώρα.

Το videoclip του 'Rolly' επιμελήθηκε ο Χρήστος Λιανόπουλος, η παραγωγή έρχεται από τον Narrow, ενώ το mix και masteringαπό τον MONDKID.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια