Πάνος Κιάμος: Τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και μοιράστηκε τη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη


Ο Πάνος Κιάμος άλλη μία Παρασκευή και Σάββατο ξεσήκωσε το κοινό του που βρέθηκε στο Posidonio Music Hall για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, στην καλύτερη φάση της καριέρας του, πρόσφερε ένα πλούσιο και μοναδικό θέαμα στον ναό της νυχτερινής διασκέδασης.

Με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα που θέσπισε η Πολιτεία, ο Πάνος Κιάμος έγινε «ένα» με τους θαυμαστές του, οι οποίοι έδωσαν το ζεστό τους χειροκρότημα, όταν ερμήνευσε επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, με τον οποίο είχε συνδέσει την αρχή της μουσικής του πορείας.

Το Σάββατο, μάλιστα, δέχθηκε και μία έκπληξη, αφού στο Posidonio Music Hall βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, μαζί με τον αδερφό του Τριαντάφυλλο Παντελίδη και τη σύζυγό του, Πωλίνα και καλούς τους φίλους.

Ο Πάνος Κιάμος μοιράστηκε τη σκηνή με τον ανερχόμενο τραγουδιστή, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το γεγονός πως εκείνος ήταν ο πρώτος που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στην κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση και μαζί τραγούδησαν επιτυχίες δικές του αλλά και του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη.


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται μοναδικές βραδιές στο Posidonio

Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια