Η παρουσίαση του βιβλίου του Γεώργιου Σ. Καλατζή στο Σκουτάρο Λέσβου

 

Την Κυριακή 21 Νοέμβρη στις 11:00π.μ., πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Σκουτάρος απ’ όσα θυμάμαι»  του Γεώργιου Σ. Καλατζή (Αυτοέκδοση) στο Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρου, με την στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εστία Τεχνών Σκουτάρου». 


Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης ή με βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος σε διαγνωστικό έλεγχο κορωνοϊού COVID-19, η παρουσίαση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρου κυρία Γεωργία Μακρή, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εστία Τεχνών Σκουτάρου» κυρία Βούλα Τρίχου, ο πατήρ Χριστόφορος Ταράνης και ο πατήρ Παναγιώτης Καταξινός.  

Για το βιβλίο μίλησαν η φιλόλογος – επιμελήτρια του βιβλίου κυρία Βασιλεία Κερεστετζή και ο συγγραφέας.

Ακολούθησε παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα, καθώς και θεατρικό μονόπρακτο του ιδίου, γραμμένο στην τοπική διάλεκτο, το οποίο παρουσίασαν οι κυρίες Βούλα Τρίχου και Στρατούλα  Βουγιούκα.
Εντύπωση προκάλεσε ο χώρος της παρουσίασης καθώς ήταν διακοσμημένος κατάλληλα με λαογραφικά δημιουργήματα κατοίκων του χωριού.

Να σημειώσουμε ότι στην παρουσίαση υπήρχε κέρασμα για όλους.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια