Ρούλα Παπαθανασίου: Τα φτερά της αλλαγής, Μυστικά για συνειδητή πλεύση στις αλλαγές της ζωής μαςΜυστικά για συνειδητή πλεύση στις αλλαγές της ζωής μας

Αλλαγές… Ίσως η µόνη σταθερά.

Η ζωή µας αλλάζει συνεχώς, όταν δεν ξέρουµε ποιο είναι το επόµενο βήµα, λόγω µιας ασθένειας, µιας απόλυσης, αλλά και όταν ανοιχτούµε σε µια σχέση ή χωρίσουµε από αυτήν, όταν κάνουµε οικογένεια, όταν µπαίνουµε ηλικιακά σε µια ωριµότητα και για πολλούς άλλους λόγους.

Σε αυτό το βιβλίο επιχειρώ να εµπνεύσω τον αναγνώστη να δει τις αλλαγές ως µια µοναδική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του και να επιλέξει εκ νέου την ιστορία που θέλει να ζήσει. Θα µπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως ένας οδηγός, µια πυξίδα που µεταµόρφωσε τη δική µου ζωή αλλά και ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους µε τους οποίους ήρθα σε επαφή.

Κατάλληλο για κάθε αναγνώστη που δυσκολεύεται βλέποντας τη ζωή του να αλλάζει αλλά και για εκείνους που χρειάζονται περισσότερα εργαλεία για να πάνε παρακάτω.

Οι αλλαγές είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της εξελικτικής διαδικασίας της ζωής αλλά και αναφαίρετο δικαίωµα των ανθρώπων.


Η συγγραφέας

Η Ρούλα Παπαθανασίου εργάζεται ως θεραπεύτρια και συντονίστρια εργαστηρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια απολαµβάνει να συνδιοργανώνει φεστιβάλ εναλλακτικού τύπου, στα οποία λαµβάνουν µέρος άνθρωποι από όλα τα σηµεία του πλανήτη.

Η κινητήρια ορµή της χαρακτηρίζεται από την επιθυµία της να ταξιδεύει, να παρουσιάζει τη δουλειά της και να ανακαλύπτει το δώρο της ζωής. Την ενδιαφέρει να εξερευνά τα σηµεία που διασταυρώνεται η πνευµατική άσκηση, η δηµιουργικότητα και η καθηµερινότητα, µε επίγνωση στη µοντέρνα κοινωνία που ζούµε. Να παρατηρεί πώς όλες οι πλευρές της ζωής µπορούν να οδηγήσουν στην αφύπνιση. Είναι αφοσιωµένη στην ενδυνάµωση τόσο του εαυτού της όσο και των ανθρώπων που επιλέγουν να συνεργαστούν µαζί της. «Καλύτερα να συνυπάρχουµε σε µια κοινωνία ενδυναµωµένων παρά σε µια κοινωνία θυµατοποιηµένων ανθρώπων».

Στην Ασία και κυρίως στην Ταϊλάνδη συνεχίζει να ταξιδεύει κάθε χρόνο, εξελίσσοντας συνεχώς τις σπουδές της. Πιστεύει στις σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο και αφοσιώνεται σε αυτές. Αν και Ελληνίδα, δεν έχει πάψει ποτέ να νιώθει µια πολίτης του κόσµου και το µεγάλο της όνειρο είναι να περιπλανηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα µέρη αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της: www.roulapapathanasiou.comΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια