Το πρώτο NFT album Ελληνικής παραγωγής μόλις κυκλοφόρησε απ' την Minor Music!


Tο  πρώτο NFT album Ελληνικής παραγωγής μόλις κυκλοφόρησε απ' την Minor Music!

Η Minor Music επιστρέφει με ένα πρωτόγνωρα καινοτόμο project, πριν μπούμε σε λεπτομέρειες όμως, είναι απαραίτητο να καταλάβουμε τι εννοούμε με τον νεόφερτο όρο NFT όπως και μερικά άλλα στοιχειώδη πράγματα για τον κλάδο των cryptocurrencies.

NFT είναι ένα συλλεκτικό ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, το οποίο μπορεί να πάρει αξία ως έργο τέχνης, μουσικό αρχείο, επενδυτικό αγαθό ή μία εναλλακτική μορφή cryptocurrency, μεταξύ άλλων.

Τα NFTs είναι, κατά κύριο λόγο, μέρος του Ethereumblockchain, δηλαδή είναι tokens που περιέχουν κάποιο είδος πληροφορίας, η οποία με τη σειρά της, τους επιτρέπει να έχουν το καθένα την ξεχωριστή του φύση. (Μουσική, Τέχνη, Video, κλπ.)

Ο κόσμος του δίνει αξία επειδή πρόκειται για κάτι που στον ιδιοκτήτη, βάσει της σπανιότητας και της συλλογής όπου συγκαταλέγεται, μπορεί να προσδώσει ένα αίσθημα κύρους, prestige, καθώς και προνόμια ενίοτε, απλά με την κατοχή του. Φανταστείτε πως μέχρι και πρόσβαση σε ιδιωτικές κοινωνικές ομάδες θα μπορείς να έχεις στο μέλλον, events που αυτές διοργανώνουν και άλλα.

Φτάσαμε λοιπόν εδώ, το πρώτο NFT μουσικό album Ελληνικής παραγωγής είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει από την MinorMusic! Η συλλογική αυτή προσπάθεια με το όνομα "The GrandHustleby DJ Benz, αποτελείται από (13) tracks και συνοδεύεται από 3D Visualizers.

Με την κυκλοφορία του album, τα NFT που το εμπλουτίζουν πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα online σε marketplace, για όποιον προλάβει, ουσιαστικά. Αυτή η κίνηση μας παρουσιάζει μια νέα οπτική αισθητικής, από πολλές απόψεις, σε έναν κόσμο και μια Ελλάδα που αλλάζει σύνεχως, οπότε σίγουρα μας κεντρεί το ενδιαφέρον!

Η δημιουργία αυτών είναι αποτέλεσμα της εφευρετικότητας του υπερταλαντούχου The French Monkey, αναγνωρισμένου 3DGeneralist. Την επιμέλεια και το marketing του project έχει αναλάβει ο Μάριος Ζδράγκας, ιδρυτής της Minor 6 Media.

Το album περιέχει ονόματα όπως Taki Tsan, Μπελαφόν, DirtyHarryWildDareeMusahGABSele και άλλους. Μεταξύ μας, πες μου έναν/μία ZN fan, που δεν θα 'θελε να έχει στην ιδιοκτησία του/της NFT από κομμάτι του Τάκη!

 

Παρακάτω θα βρεις την επίσημη tracklist του "The GrandHustle":


https://youtube.com/playlist?list=PLriQbqJCDWBZTWYHp2mxAFIOfiyEZHNEX 


https://opensea.io/collection/minormusicxgrandhustle

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια