Μιχάλης Κουρούβανης: Καλοκαίρι 1996


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Καλοκαίρι 1996" του συγγραφέα μας Μιχάλη Κουρούβανη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Μια παρέα εφήβων υποδέχεται το καλοκαίρι σε ένα μικρό χωριό της Μεσσηνίας το 1996. Τέσσερα παιδιά και οι παρέες τους ψάχνουν για χαμένους θησαυρούς, ανακατεύονται εκεί που δεν τους σπέρνουν, τιμωρούν την αδικία, δοκιμάζουν τις ικανότητές τους για την κατάκτηση των αιθέρων και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Μια ιστορία γεμάτη εξερευνήσεις, μικρές περιπέτειες, έρωτες και αστεία περιστατικά. Μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, με έντονο το άρωμα της δεκαετίας του ’90. Μια εποχή ξέγνοιαστη και νοσταλγική για εκείνους που την έζησαν ως έφηβοι.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μιχάλης Κουρούβανης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1981, μεγάλωσε όμως στην επαρχία, στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας.

Το 2010, η αγάπη του για το βιβλίο –και συγκεκριμένα για τη λογοτεχνία του φανταστικού– τον ώθησε να κάνει την πρώτη του προσπάθεια μέσα απ’ τον γραπτό λόγο. Δυο χρόνια αργότερα κατάφερε να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο, ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο “Η ιστορία του μάγου χωρίς όνομα” από τις εκδόσεις iWrite. Μέχρι σήμερα, έχει συγγράψει δεκάδες παραμύθια με θέματα παρμένα από την καθημερινή ζωή και τη φύση και δυο ολοκληρωμένα εφηβικά μυθιστορήματα.

Το 2018 τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό παραμυθιού-διηγήματος, που διοργάνωσε το σωματείο λόγου και τέχνης ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ, με το παραμύθι “Η πιο όμορφη απ’ όλες”.

Ζει με την οικογένειά του στην Καλαμάτα και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 250

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-009-7

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Το βιβλίο "Καλοκαίρι 1996" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/καλοκαίρι-1996/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια