Μαρία Σ. Σμυρναίου: Η κουκουβάγια ήταν η πρωταγωνίστρια


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η κουκουβάγια ήταν η πρωταγωνίστρια" της συγγραφέως μας Μαρίας Σ. Σμυρναίου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Τα διηγήματα που περιλαμβάνει η συλλογή γράφτηκαν από τον Μάρτιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2021. Ο γενικός τίτλος είναι εμπνευσμένος από ένα εντυπωσιακό γκράφιτι, της περιοχής του σταθμού Λαρίσης. Η σκέψη πίσω από όλα τα διηγήματα είναι ότι υπάρχουν πολλές οπτικές για τα στιγμιότυπα της ζωής μας. Όχι μόνο από τους άλλους αλλά και από εμάς τους ίδιους.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρία Σ. Σμυρναίου αποφοίτησε από το τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εδώ και είκοσι χρόνια εργάζεται στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση και νιώθει ευγνώμων για την καθημερινή της επικοινωνία με τους μαθητές της. Η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών. Αυτή είναι η πρώτη της προσωπική συλλογή διηγημάτων.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Διηγήματα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 122

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN:978-618-210-008-0

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

Το βιβλίο "Η κουκουβάγια ήταν η πρωταγωνίστρια" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/η-κουκουβάγια-ήταν-η-πρωταγωνίστρια/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια